Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 72

  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Conceptia Blanc Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Blanc es un vino blanco de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha Blanca y Viognier procedentes de la Terra Alta. Es un vino muy agradable y con mucha personalidad que te hará ser el mejor anfitrión.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • Llàgrimes de Tardor Negre Criança 2018
    8,95 €

    Llàgrimes de Tardor és un negre criança elaborat amb Garnatxa negra, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon. La collit és 100% pròpia i està elaborat amb cura per preservar l'empremta del terrer mediterrani i el caràcter varietal. Un vi amb cos i ànima.

  • Via Terra Negre 2020
    9,35 €

    Via Terra Negre és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Tinta que mostra les millors característiques d'aquesta per la seva frescor, fuita i zero maquillatge durant el procés enològic. Vi jove amb un toc de fusta que resulta un vi pur, fresc i gastronòmic.

  • Primicia Crianza

    Primicia Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes seleccionades de més de 25 anys. Un vi intens i complexe en nas i amb cos en boca. El primer vi embotellat del Celler Batea, un vi amb molta historia a les seves espatlles.

  • Llàgrimes de Tardor Rosat 2021
    9,95 €

    Llagrimes de Tardor Rosat és un vi coupage de Garnatxa, Garnatxa Peluda i Garnatxa Blanca de vinyes seleccionades. Un rosat sec de la Terra Alta elegant, molt fresc i de caràcter mediterrani.

    Medalla de Plata en el Concours Mondial Bruxelles 2022

  • Bag in Box Celler Arrufí Blanc
    10,75 €

    Bag in Box Celler Arrufí Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi jove, ecològic i vegà amb notes de fruites tropicals i flors blanques en nas mentre que en boca ens trobem un vi molt lleuger i fresc.

  • Almodí Petit Blanc 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Macabeu i Sauvignon Blanc. Vi amable i rodó, amb una bona acidesa.

  • Almodí Petit Rosat 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa. Un vi elegant, fresc i complex en boca, apte per qualsevol ocasió.

  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • Jordi Miró Garnatxa Blanca 2017
    6,95 €

    Jordi Miró Maceració Pel·licular és un vi 100% garnatxa blanca que conjuga la idea de l'elaboració tradicional, buscant un estil actual. Amb les 24 hores de maceració pel·licular, més el treball del vi en barrica i el seu copatge final s'aconsegueix un vi fresc, untuós en boca però sense marcar el vi amb la barrica.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Tipicitat 2019
    13,95 €

    Tipicitat és un homenatge als orígens i arrels vinícoles de la terra, un vi amb aromes de Batea. Un criança que integra la Garnatxa i Samsó mostrant un excel·lent potencial en tots els sentits.

  • Sang de Corb 2019

    Sang de Corb és un negre coupage de Garnatxa Fina, Garnatxa Peluda i Carinyena procedents de la finca Dellà del Riu cultivada mitjançant agricultura ecològica. Vi elegant i delicat en nas mentre que en boca té una entrada delicada, untuosa, fruitera i fresca. Un Terra Alta espectacular en tots els sentits.

  • Set Sitis Terra Alta
    11,95 €

    Set Sitis és un vi criança elaborat 100% amb Samsó. Té una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.

  • Llepolia Negre
    9,15 €

    Llepolia Negre és un vi jove elaborat amb un 60% de Samsó i un 40% de Garnatxa Negra. Té una criança de 3 mesos en bótes de roure francès. És un vi carnós, sedós, llarg i elegant.

  • Llepolia Blanc
    9,15 €

    Llepolia Blanc és un vi jove elaborat amb un 70% de Garnatxa Blanca i un 30% de Sauvignon Blanc. Té una criança de 6 mesos de repòs amb lies fines. És un vi fresc, amb bona acidesa, untuós, llarg i complex.

  • Clot d' Encís Rosat

    Clot d'Encís Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa i Samsó-Carinyena. Un rosat sec, fresc i amb cos. Una delícia que et sorprendrà i et farà repetir.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating