Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

17 Articles

Comprant per
  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • Llàgrimes de Tardor Negre Criança 2018
    8,95 €

    Llàgrimes de Tardor és un negre criança elaborat amb Garnatxa negra, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon. La collit és 100% pròpia i està elaborat amb cura per preservar l'empremta del terrer mediterrani i el caràcter varietal. Un vi amb cos i ànima.

  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Tipicitat 2019
    13,95 €

    Tipicitat és un homenatge als orígens i arrels vinícoles de la terra, un vi amb aromes de Batea. Un criança que integra la Garnatxa i Samsó mostrant un excel·lent potencial en tots els sentits.

  • Sang de Corb 2019

    Sang de Corb és un negre coupage de Garnatxa Fina, Garnatxa Peluda i Carinyena procedents de la finca Dellà del Riu cultivada mitjançant agricultura ecològica. Vi elegant i delicat en nas mentre que en boca té una entrada delicada, untuosa, fruitera i fresca. Un Terra Alta espectacular en tots els sentits.

  • Set Sitis Terra Alta
    11,95 €

    Set Sitis és un vi criança elaborat 100% amb Samsó. Té una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.

  • Via Edetana Negre 2020

    Via Edetana Negre és un vi cupatge de Garnatxa, Syrah i un toc de Carinyena. Després del seu respectuós pas per fusta mostra el caràcter golós, especiat i intens de les vinyes de les que procedeix.

  • Edetària Finca La Personal 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Personal és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Peluda procedent de vinyes velles d’una sola finca. És un vi que transmet la singularitat d’una varietat de la que només es cultiven poques hectàrees en el món.

  • Edetària Finca La Pedrissa 2016
    35,95 €

    Edetària Finca La Pedrissa és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes velles d’una sola finca situada damunt d’una antiga pedrera de roca calcárea. És un vi que ofereix tota la puresa de l’expressió de la varietat DO Terra Alta.

  • Mas d'en Pol Barrica 2017
    9,25 €

    Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  • Edetària Finca La Genuïna 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Genuïna és un vi negre criança monovarietal, 100% Garnatxa Fina de les millors vinyes. Perfum mediterrani mentre que en boca ens trobem un vi floral, madur i amb una tanicitat dolça molt refinada i elegant.

  • Clot d'Encis Vi Ranci
    8,25 €

    Clot d'Encis Vi Ranci és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi molt vell, sec i complex, elegant en boca amb una persistència llarguíssima. Una exquisitesa de la Terra Alta que no has de perdre't.

  • Bàrbara Forés Negre 2019
    10,25 €

    Bàrbara Forés Negre és un vi negre criança Coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi potent i de gran personalitat que ens sorprèn en tots els sentits.

  • Coma d'en Pou Bàrbara Forés 2019
    21,95 €

    Coma d'en Pou Bàrbara Forés és un vi negre Coupage de Garnatxa Negra i Garnatxa Peluda de la finca Coma d'en Pou. És un vi de gran complexitat aromàtica mentre que en boca és carnós, saborós i molt equilibrat.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  • Mon Pare Tinto Les Vinyes del Convent
    19,50 €

    Mon Pare es un vino tinto crianza de la  bodega Les Vinyesdel Convent (Horta de Sant Joan) coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet Sauvignon. Un vino elaborado con paciencia para encontrar su autenticidad, su mejor expresión. Éste es un vino muy agradable y aromáticamente complejo mientras que en boca es suave y equilibrado.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating