Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

8 Articles

Comprant per
  • Llàgrimes de Tardor Rosat 2021
    9,95 €

    Llagrimes de Tardor Rosat és un vi coupage de Garnatxa, Garnatxa Peluda i Garnatxa Blanca de vinyes seleccionades. Un rosat sec de la Terra Alta elegant, molt fresc i de caràcter mediterrani.

    Medalla de Plata en el Concours Mondial Bruxelles 2022

  • Almodí Petit Rosat 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa. Un vi elegant, fresc i complex en boca, apte per qualsevol ocasió.

  • Clot d' Encís Rosat

    Clot d'Encís Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa i Samsó-Carinyena. Un rosat sec, fresc i amb cos. Una delícia que et sorprendrà i et farà repetir.

  • Bag in Box Celler Arrufí Rosat
    10,75 €

    Bag in Box Celler Arrufí Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa. Vi jove, ecològic i vegà amb aromes suaus i afruitats mentre que en boca ens trobem un vi fresc i equilibrat.

  • Artiola cupatge Rosat

    Artiola Rosat és un vi rosat jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, té un nas floral i una boca saborosa amb un regust dolç.

  • L'Abrunet Rosat 2021

    L'Abrunet Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa Gris, Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra procedents de la Finca Trufes i elaborat mitjjançant agricultura ecològica. Vi amb aromes de molt bona intensitat amb molta fruita vermella, fresca i madura. En boca, vi llaminer i àcid.

  • Via Terra Rosat 2021
    9,35 €

    Via Terra Rosat és un vi rosat jove monovarietal, 100% Garnatxa Peluda. Aromes fruiters i minerals mentre que en boca ens trobem amb un vi elegant, fresc i complex.

  • Bàrbara Forés Rosado 2023
    Special Price 8,25 € Regular Price 9,15 € Estalvi 10%

    Bàrbara Forés Rosat és un vi rosat Coupage de Garnatxa, Syrah i Carinyena. És un rosat molt suggerent en tots els sentits, sec i fresc. Ideal per a qualsevol ocasió.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating