Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

Comprant per
  • Vega Sicilia Valbuena 5 2017
    168,00 €
    Sense estoc

    Vega Sicilia Valbuena 5 és un vi negre reserva cupatge d'Ull de llebre o Tinto Fino com a raïm predominant i Merlot. aquest vi és el perfecte equilibri entre elegància, complexitat i concentració. És pura harmonia. Un vi viu i madur que ens mostra l'esplendor de cada anyada.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Protos 27
    20,90 €

    Protos 27 és un vi negre reserva monovarietal, 100% Ull de Llebre. És l'homenatge als 11 visionaris que van fundar Protos. Un vi que plasma 10 anys de feina i investigació en la millora de tècniques de cultiu, caracterització de vinyes i de barriques i utilització de llevats autòctons aconseguint un vi amb personalitat i caràcter. Un vi elegant, molt equilibrat i fàcil de beure de la zona de la Ribera del Duero.

  • Pago de los Capellanes Reserva 2019
    38,50 €

    Pago de los Capellanes Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. És un vi intens, de gran equilibri i complexitat. Un dels grans vins de la Ribera del Duero que tots els notres sentits han de saborejar. Una celebració de sabors i aromes per ocasions intenses. T'ho vols perdre?

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating