Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

7 Articles

Comprant per
  • GR-14 Roble Ribera del Duero 2016
    10,50 €
    Sense estoc
    -
  • Pruno 2021

    Pruno és un vi negre coupage de Tempranillo i Cabernet Sauvignon procedents de la finca Villacreces, ubicada al bell mig de la Ribera del Duero. Un elegant vi de la Ribera del Duero que ha sigut reconegut com una de les expressions més saboroses d'aquesta denominació. El millor vi espanyol de la història per menys de 20 dòlars, segons Robert Parker.

  • Protos Criança 2014

    Protos Criança és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 26 mesos, 14 d'ells en barrica de roure americà i francés i uns altres 12 en la seva propia ampolla. Vi amb un paladar estructurat i carnós, amb tanins madurs i grassos.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Milú 2022
    10,35 €

    Milú és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre de vinyes joves, de viticultura orgànica i mínima intervenció. És un vi que busca recuperar sabors d'abans mitjançant un glop àgil i fresc. La fruita és la que parla, no la fusta per això cada anyada es mostra diferent.

  • Jaros Crianza 2019
    18,50 €

    Jaros és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de la finca El Quiñón. És un vi de Finca ja que procedeix el raïm de diferents pagos. És un vi aromàtic, ampli i equilibrat.

  • Venta las Vacas 2021
    17,25 €

    Venta las Vacas és un vi negre criança monovarietal, 100% Tinta Fina o Ull de Llebre. Vi de caràcter fruiter amb un deliciós i elegant perfum d'espècies mentre que en boca es presenta ric i complexe, potente i rodó.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating