Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 81-100 de 171

  • Nunci Costero 2011
    31,50 €

    Nunci Costero és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi que representa l'elegància tradicional del Priorat expressant la delicada mineralitat del terroir.

  • Nunci Negre 2016
    25,30 €

    Nunci Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Vi elegant i complexe que expressa el terroir priorati.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • Caixa fusta 3 amp Plantadeta
    40,85 €

    Caixa de fusta serigrafiada formada per 3 ampolles de vi Plantadeta (DOQ Priorat): 1 amp. Plantadeta Criança, 1 amp. Plantadeta Negre Roure i 1 amp. Plantadeta Blanc Roure.

    PLANTADETA CRIANÇA
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA NEGRE ROURE
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA BLANC ROURE
    Vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell."Un vi que reflexa l'identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc."

  • Caixa fusta 6 amp Plantadeta
    78,70 €

    Caixa de fusta serigrafiada formada per 6 ampolles de vi Plantadeta (DOQ Priorat): 2 amp. Plantadeta Criança, 2 amp. Plantadeta Negre Roure i 2 amp. Plantadeta Blanc Roure.

    PLANTADETA CRIANÇA
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA NEGRE ROURE
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA BLANC ROURE
    Vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell."Un vi que reflexa l'identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc."

  • Magnum Clos Martinet 2018
    142,50 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Duaia 2018
    23,50 €
    Sense estoc

    Duaia és un vi negre coupage de Syrah, Garnatxa i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes situades en el municipi de Gratallops. És un vi especial que sedueix amb la seva fruituositat i energia. En nas es presenta molt aromàtic mentre que en boca és afruitat i saborós.

  • Els Escurçons 2019
    76,25 €

    Els Escurçons és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra procedent de la finca Mas Martinet. És un gran vi prioratí molt intens, profund i elegant d'aromes sorprenents i amb una entrada en boca potent i fresca.

  • Camí Pesseroles 2019
    76,25 €

    Camí Pesseroles és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. Rep aquest nom de la vall on es sitúen les finques. Vinyes quasi centenàries cultivades com ho van fer els avantpassats cosa que li aporta al vi un toc mineral. És un vi complex, mineral i seriós de gran complexitat aromàtica i molt afruitat en boca.

  • Dara 2021
    12,90 €
    4

    Dara és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Merlot procedent de la vinya La Cometa (Porrera). És un vi de bona intensitat aromàtica i concentració mentre que en boca és un vi estructurat, bona acidesa i final llarg lleugerament especiat. Un vi que han de provar tot els paladars.

  • Garbinada 2021
    11,00 €

    Garbinada és un vi negre cupatge de Carinyena, Garnartxa i Sirà procedent de la vinya La Cometa (Porrera). Garbinada és la brisa marina que refresca les vinyes a l'estiu, amb aquest vi podeu gaudir d'un raïm fresc amb tota l'estructura del Priorat. És un vi molt llaminer en intensitat d'aromes mentre que en boca es presenta voluminós i afruitat.

  • Coranya 2007

    Coranya és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de la finca La Coranya. El Coranya és un vi que expressa molt bé la tipicitat del Priorat ja que s'extreu tota la concentració que dóna el raïm i desrés se li dóna el temps necessari de repòs per expressar un gran recorregut aromàtic, amb tanins dolços i sedosos.

  • Les Aubaguetes 2015
    Special Price 305,00 € Regular Price 345,00 € Estalvi 12%

    Les Aubaguetes és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes situades a la localitat de Bellmunt. Un vi d'alta gama amb aromes florals molt seductors i una fruita intensa, pura. Una delicia pels millors paladars.

     

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Galena
    19,50 €

    Galena és un vi negre reserva coupage de Garnatxa negra, Carinyena, Merlot i Cabernet Sauvignon. Vi llarg i sedós, de textura suau, madur i complex. Notable complexitat aromàtica i una gran riquesa de matisos. Un gran vi, pura maravella.

  • Clos Galena
    36,50 €

    Clos Galena és un vi negre coupage de Garnatxa negra, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon. Vi amb una gran amplitut aromàtica on predominen les espècies que es fonen amb la fruita madura. És complexe, intens i voluminós. Un gran vi prioratí que no has de perdre't per la seva carnositat i frescor.

  • Cecilio Negre 2021

    Cecilio Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Sirà procedents de vinyes entre 30 i 60 anys. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca ens trobem amb un vi potent, estructurat i expressiu. 

  • L'Espill 2016
    26,65 €

    L'Espill és un vi negre criança coupage de Garnatxa i Carinyena procedentes de vinyes entre 30 i 60 anys. Vi d'aromes intensos mentre que en boca és saborós i potent amb uns tanins molt ben estructurats. Un vi on es perceb l'herència de la tradició.

  • Els Pics 2020
    16,50 €

    Els Pics és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes joves. Vi aromàticament intens on despunten les aromes primàries. En boca és un vi potent amb pas ampli i molt cos. En definitiva un vi que sorprèn.

  • Artigas 2020
    22,90 €

    Artigas és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Carinyena procedents de vinyes pròpies. Vi d'aromes minerals intensos mentre que en boca ens trobem amb un paladar ampli i sorpresos per la frescor que adquireix el vi. Gran equilibri entre potència i frescor.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating