Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 130

  • L'Heravi Rose 2021
    9,50 €
    Sense estoc

    L'Heravi Rose és un vi rosat coupage de Garnatxa i Syrah. És un vi molt aromàtic en nas mentre que en boca és suau, fresc i persistent. Ideal per qualsevol ocasió i paladar.

  • Cuvilà 2017
    17,80 €

    Cuvilà és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles procedents de la Higuera del Montsant. És un vi floral i afruitat en nas mentre que en boca mostra la seva principal virtut, la sedositat en el paladar.

  • Magnum Mans de Samsó
    119,00 €
    Sense estoc

    Mans de Samsó es un vino tinto monovarietal, 100% Cariñena procedentes de viñas viejas. Vino intenso donde el terroir Montsant predomina. En boca es seductor, con cuerpo y muy estructurado. Un gran vino ideal para paladares exclusivos.

  • Ètim El Joc
    4,90 €

    Ètim El Joc és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Merlot. Molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra intens, jove i sense complexes. Vi amb molt de caràcter, fresc i ric en matisos. Un vi ideal pel dia a dia.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Ètim Ranci
    9,35 €

    Ètim Ranci és un vi dolç coupage de Garnatxa Negra i Carinyena. Vi fi i pulcre i a la vegada, intens i complex. És un vi ranci molt peculiar que es realitza a ritme pausat i amb una elaboració tradicional.

  • Furvus 2021
    18,95 €

    Furvus és un vi negre coupage de Garnatxa i Merlot cultivat sota viticultura ecològica i biodinàmica certificat per la CCPAE. Vi de gran impacte aromàtic a més a més d'una benvinguda càlida, untuosa i viva en boca. Les aromes del nas es veuen traduïts al gust. Vi poderós i potent amb postgust afruitat i lleugerament mineral.

  • Joana 2021

    Joana és un vi negre coupage de Garnatxa i Merlot. Un vi que produeix una explosió aromàtica en el nas mentre que en la boca és directe i saborós, equilibrat i delicat. Un vi d'aromes, matisos i sensacions que s'expressa amb la màxima franquesa.

  • Una Nit en Globus 2021
    9,25 €
    Sense estoc

    Una nit en globus es un vino tinto coupage de Garnacha, Cariñena y Syrah procedentes de la finca Les Comes. Vino ecológico que expresa la fruta del viñedo y su misma evolución. Aromas fresco y paso por boca fluido y sabroso.

  • Bancal del bosc 2021
    11,50 €

    Bancal del bosc és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes situades a Capçanes. Vi elegant que es caracteritza per la seva suavitat i complexitat d'aromes. Entrada potent, carnosa i llaminera en boca. Un gran vi que no deixa indiferent a ningú.

  • Vi negre Anguera Domenech garrafa 2L
    4,25 €

    Vi negre Anguera Domenech és un vi negre elaborat a Darmós (Montsant) en garrafa de 2 litres, envàs de plàstic.

  • Vi negre Anguera Domenech garrafa 5L
    9,80 €

    Vi negre Anguera Domenech és un vi negre elaborat a Darmós (Montsant) en garrafa de 5 litres, envàs de plàstic.

  • Finca Cucó Joven 2021
    6,25 €

    Finca Cucó Jove es un vino tinto coupage de Garnacha y Cariñena procedente de viñas situadas en el municipio de El Masroig. Vino elegante, agradable y concentrado.

  • El Gos Blanc
    7,25 €

    El Gos Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de vinyes convencionals i sostenibles. Es presenta fresc, afruitat i elegant. 

  • Manou 2020
    8,90 €

    Manou és un vi negre monovarietal, 100% garnatxa negra procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Nas dominant de fruita i atac en boca suau i llaminer. Postgust amable i lleuger. Desitjaràs tastar-lo.

  • Vedrenyes 2020
    7,90 €
    Sense estoc

    Vedrenyes és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Aromes amb notes de fruites blanques, records de mel fresca i notes minerals. En boca atac untuós i ampli, deixant un final fresc.

  • Vespres Vinyes Velles 2019

    Vespres Vinyes Velles es un vino tinto coupage de Cariñena y Garnacha procedentes de fincas de 50 y 70 años. Vino contundente en nariz mientras que en boca se muestra elegante, fresco y con volumen. Una exquisitez que todo el mundo debe probar.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • La Guineu d'Argent Blanc
    12,90 €

    La Guineu d'Argent Blanc és un vi d'edició limitada coupage mix de macabeu i garnatxa blanca. És un vi brisat, elegant i original de caràcter mediterràni, ideal per gaudir glop a glop en bona companyia.

  • Les Joveres de Margalef Rosat 2019
    15,00 €

    Les Joveres de Margalef Rosat es un vino rosado monovarietal, 100% Cabernet Sauvignon. Es un vino delicado y suave en nariz y fresco e intenso en boca. Una edición limitada atractiva y seductora que te cautivará sorbo a sorbo. 

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating