Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 130

  • Palell 2013
    59,50 €

    Palell és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Peluda procedent de la finca "Palell" la qual li dóna nom a aquest vi, terra principalment argilosa. Vi aromàtic en nas i amb entrada fresca i intensa en boca.

  • Les Tallades de Cal Nicolau 2013
    52,50 €

    Les Tallades de Cal Nicolau és un vi negre monovarietal, 100% Picapoll Negre procedent de la vinya vella de "Les Tallades de Cal Nicolau". És un vi expressiu, llarg i persistent, amb un nas molt aromàtic on destaquen les fruites vermelles.

  • Dolç d'Orto Negre
    21,25 €

    Dolç d'Orto Negre és un vi dolç negre monovarietal, 100% Garnatxa (amb les dues variants, peluda i llisa) procedents de vinyes velles de diferents finques del Masroig. És un vi addictiu pel paladar d'els qui ho han provat per la seva dolçor que no embafa i la seva frescor en boca.

  • Magnum Octubre Cingles Blaus 2021
    20,90 €

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • L'Efecte Volador 2022
    9,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Magnum L'Efecte Volador 2017
    20,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Lo Dolç Joglar 2017
    8,95 €
    Sense estoc

    Lo Dolç Joglar és un vi dolç monovarietal, 100% Carinyena. És un vi de gran singularitat i molta personalitat ja que és molt poc comú un vi dolç 100% coupage de Carinyena. No és un vi excessivament dolç d'entrada sino quen en la seva progressió va mostrant la fruita confitada, records minerals...

  • Bag in Box Mas dels Ponts 3lts

    Mas del Ponts és un vi negre criança coupage de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles situades en sòls de granit, pissarra i terrassa. És un vi afruitat, d'una frescura equilibrada i una dolçor realment seductora.

  • Vi Solidari Masroig 2020
    12,10 €
    Sense estoc

    El VI SOLIDARI, és un vi negre de Carinyena i Garnatxa de la DO Montsant amb un pasde 6 mesos per barricade roure francès. La Recaptació de les vendes d'aquest vi va íntegrament destinada a la lluita contra el càncer infantil, en col·laboració amb l'obra social Sant Joan de Déu.

    Neix de la voluntat de 7 cellers (actualment segueixen la iniciativa 5 d'elles) de dur a terme una activitat solidària que expressi la relación del món del vi. Aquesta voluntat es concreta en contribuir a fer possible que la investigació mèdica sobre el càncer infantil pugui seguir avançant.

  • Selecció de vins Celler Masroig
    54,78 € Regular Price 59,55 €

    Selecció dels millors vins negres del Celler Masroig en la DO Montsant.

    La selecció conté:

    2 Ampolles Les Sorts Jove
    Vi molt afruitat característic de la maceració carbònica.
    2 Ampolles Les Pinyeres Criança
    Essència de vi artesanal, agradable, equilibrat i intens.
    1 Ampolla Les Sorts Sycar
    Vi de criança de Syrah i carinyena.
    1 Ampolla Les Sorts Vinyes Velles
    Criança de 17 mesos, selecció de les vinyes més velles dels viticultors del celler. Un vi per gaudir-lo.

    El preu inclou el 8% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Xarada Mistela Negra
    8,25 €

    Xarada Mistela Negra és un dolç elaborat amb Carinyena. Suau i dolça. Saborosa i elegant. "El món sobre la taula i una beguda per recrear-lo."

  • Finca Cucó Joven 2021
    6,25 €

    Finca Cucó Jove es un vino tinto coupage de Garnacha y Cariñena procedente de viñas situadas en el municipio de El Masroig. Vino elegante, agradable y concentrado.

  • El Gos Blanc
    7,25 €

    El Gos Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de vinyes convencionals i sostenibles. Es presenta fresc, afruitat i elegant. 

  • Manou 2020
    8,90 €

    Manou és un vi negre monovarietal, 100% garnatxa negra procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Nas dominant de fruita i atac en boca suau i llaminer. Postgust amable i lleuger. Desitjaràs tastar-lo.

  • Vedrenyes 2020
    7,90 €
    Sense estoc

    Vedrenyes és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Aromes amb notes de fruites blanques, records de mel fresca i notes minerals. En boca atac untuós i ampli, deixant un final fresc.

  • Vespres Vinyes Velles 2019

    Vespres Vinyes Velles es un vino tinto coupage de Cariñena y Garnacha procedentes de fincas de 50 y 70 años. Vino contundente en nariz mientras que en boca se muestra elegante, fresco y con volumen. Una exquisitez que todo el mundo debe probar.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • La Guineu d'Argent Blanc
    12,90 €

    La Guineu d'Argent Blanc és un vi d'edició limitada coupage mix de macabeu i garnatxa blanca. És un vi brisat, elegant i original de caràcter mediterràni, ideal per gaudir glop a glop en bona companyia.

  • Les Joveres de Margalef Rosat 2019
    15,00 €

    Les Joveres de Margalef Rosat es un vino rosado monovarietal, 100% Cabernet Sauvignon. Es un vino delicado y suave en nariz y fresco e intenso en boca. Una edición limitada atractiva y seductora que te cautivará sorbo a sorbo. 

  • Les Joveres de Margalef Negre 2017
    18,00 €

    Les Joveres de Margalef Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. És un vi elegant, fresc i exquisit. Es caracteriza per ser un vi equilibrat i franc que expressa l'entorn d'on prové.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating