Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 130

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Corbatera Crianza 2016
    16,25 €

    Corbatera Crianza es un vino tinto con coupage variado Garnacha y Cabernet Sauvignon elaborado por Noguerals SCP de la DO Montsant.

  • Anexe 2018
    Special Price 5,40 € Regular Price 5,75 € Estalvi 6%

    Anexe Jove és un vi negre elaborat amb Carinyena, Garnatxa i Syrah. Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

  • Octubre Negre 2021

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Blau 2021
    8,95 €

    Blau és un vi negre elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa, amb 4 mesos de criança en barriques de roure francés. Un vi fresc i equilibrat que mostra una amplitud de sabors.

  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Ètim El Viatge
    7,50 €

    Ètim El Viatge és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena y Syrah, varietats autòctones de la zona. És un Montsant en estat pur que mostra el viatge de les diferents generacions que l'han elaborat en cada glop. Vi d'aromes francs, rodó i equilibrat. Mostra amb claredat les particularitats i el caràcter d'un excepcional Montsant. 

  • El Gos 2021
    6,50 €

    El Gos és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes pròpies convencionals i sostenibles. Afruitat, fresc i llaminer.

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

  • Vessants Xic 2010
    6,99 €
    Sense estoc

    Vessants Xic és un vi jove elaborat amb Garnatxa, Cabernet-Sauvignon i Syrah. Vi de cultiu ecològic, amb caràcter on ha absorbit tot el que un vi pot sostenir, maceracions llargues i fermentat per llevats autòctons.

  • Bag in box A. Sine Blanco 3lts
    12,75 €

    Sine Blanc és un vi blanc jove de Garnatxa de Gandesa procedent de vinyes velles. Vi fresc i persistent, té volum i molt fruita. Bag in box, envàs de 3 litres.

  • Bag in Box A. Qua Negre 3lts
    12,75 €

    Qua Negre és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa. Vi afruitat, dens i especiat, concentrat i persistent. Bag in box, envàs de 3 litres.

  • Bag in Box A. Non Rosado 3lts
    12,75 €
    Sense estoc

    Non Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de Vilarodona. Vi amable, fi i elegant. Refrescant i lleuger amb una suggerent intensitat floral en nas.

  • Petites Estones Negre 2022
    9,50 €

    Petites Estones Negre és un vi negre jove amb criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Un vi complexe i cambiant a mesura que s'obre, amb el que poder gaudir dels petits-grans moments.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Tossals Selecció 2017
    Sense estoc

    Tossals Selecció és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa Negra i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes 100% pròpies naturals i sostenibles. Vi afruitat, fresc i elegant.

  • Tossals Selecció Especial
    12,95 €
    Sense estoc

    Tossals Selecció Especial és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes pròpies, velles, naturals i sostenibles. Vi afruitat, minerals, rodó i elegant.

Page
Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating