Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 38

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Anexe 2018
    Special Price 5,40 € Regular Price 5,75 € Estalvi 6%

    Anexe Jove és un vi negre elaborat amb Carinyena, Garnatxa i Syrah. Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Vessants Xic 2010
    6,99 €
    Sense estoc

    Vessants Xic és un vi jove elaborat amb Garnatxa, Cabernet-Sauvignon i Syrah. Vi de cultiu ecològic, amb caràcter on ha absorbit tot el que un vi pot sostenir, maceracions llargues i fermentat per llevats autòctons.

  • Bag in Box A. Qua Negre 3lts
    12,75 €

    Qua Negre és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa. Vi afruitat, dens i especiat, concentrat i persistent. Bag in box, envàs de 3 litres.

  • Petites Estones Negre 2022
    9,50 €

    Petites Estones Negre és un vi negre jove amb criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Un vi complexe i cambiant a mesura que s'obre, amb el que poder gaudir dels petits-grans moments.

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

  • Finca Cucó Joven 2021
    6,25 €

    Finca Cucó Jove es un vino tinto coupage de Garnacha y Cariñena procedente de viñas situadas en el municipio de El Masroig. Vino elegante, agradable y concentrado.

  • Manou 2020
    8,90 €

    Manou és un vi negre monovarietal, 100% garnatxa negra procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Nas dominant de fruita i atac en boca suau i llaminer. Postgust amable i lleuger. Desitjaràs tastar-lo.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • L'Om Negre 2018
    6,25 €

    L'Om Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa negra. Un vi d'aromes intensos i molt elegant, fresc i suau en boca. Pura delícia que no has de deixar de provar.

  • Bag in box Dos de Set Masroig 2L
    9,95 €

    Dos de Set Masroig es un bag in box de vino tinto joven monovarietal, 100% garnacha elaborado por el Celler Masroig con DO Montsant. Vino presentado en formato bag in box para su máxima conversación y mejor servicio. Dos de Set Masroig es un vino muy afrutado, delicado y redondo ideal para el día a día.

  • Orto 2021
    11,95 €

    Orto és un vi negre jove coupage variat de Samsó, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre procedents de 12 terres diferents principalment calcàries. És un vi ple de joventut que es defineix absolutament com un autèntic Montsant amb un subtil punt d'elegància que li aporten els aromes a fusta.

  • Dolç d'Orto Negre
    21,25 €

    Dolç d'Orto Negre és un vi dolç negre monovarietal, 100% Garnatxa (amb les dues variants, peluda i llisa) procedents de vinyes velles de diferents finques del Masroig. És un vi addictiu pel paladar d'els qui ho han provat per la seva dolçor que no embafa i la seva frescor en boca.

  • Vi Solidari Masroig 2020
    12,10 €
    Sense estoc

    El VI SOLIDARI, és un vi negre de Carinyena i Garnatxa de la DO Montsant amb un pasde 6 mesos per barricade roure francès. La Recaptació de les vendes d'aquest vi va íntegrament destinada a la lluita contra el càncer infantil, en col·laboració amb l'obra social Sant Joan de Déu.

    Neix de la voluntat de 7 cellers (actualment segueixen la iniciativa 5 d'elles) de dur a terme una activitat solidària que expressi la relación del món del vi. Aquesta voluntat es concreta en contribuir a fer possible que la investigació mèdica sobre el càncer infantil pugui seguir avançant.

  • Selecció de vins Celler Masroig
    54,78 € Regular Price 59,55 €

    Selecció dels millors vins negres del Celler Masroig en la DO Montsant.

    La selecció conté:

    2 Ampolles Les Sorts Jove
    Vi molt afruitat característic de la maceració carbònica.
    2 Ampolles Les Pinyeres Criança
    Essència de vi artesanal, agradable, equilibrat i intens.
    1 Ampolla Les Sorts Sycar
    Vi de criança de Syrah i carinyena.
    1 Ampolla Les Sorts Vinyes Velles
    Criança de 17 mesos, selecció de les vinyes més velles dels viticultors del celler. Un vi per gaudir-lo.

    El preu inclou el 8% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Xarada Mistela Negra
    8,25 €

    Xarada Mistela Negra és un dolç elaborat amb Carinyena. Suau i dolça. Saborosa i elegant. "El món sobre la taula i una beguda per recrear-lo."

  • Miloca Garnatxa 2023

    Miloca Garnatxa és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa, elaborat amb raïm procedent de finques situades al terme de Marçà. És un vi fidel a les seves arrels, per gaudir de la varietat amb la que ha estat elaborat.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating