Denominacions d'Origen

En aquesta secció trobarà una gran varietat de vins amb diferents DENOMINACIONS D'ORIGEN per anar canviant, variant i descobrint les diferents peculiaritats de cada regió. Tot un món per descubrir.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

10 Articles

Comprant per
  • Camí de Sirga Blanc 2021

    Camí del Sirga Blanc és un vi blanc coupage de Sauvignon Blanc i Macabeu. És un vi untuós, equilibrat, amb gustos que recorden a flors i fruites blanques.

  • Gessamí 2023

    Gessamí és un vi blanc elaborat amb muscat d'Alexandria (54%), muscat de Frontignan (20%) i sauvignon blanc (26%).És un vi amb una explosió aromàtica en nas i melós en boca.

  • Almodí Petit Blanc 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Macabeu i Sauvignon Blanc. Vi amable i rodó, amb una bona acidesa.

  • La Niña de Mis Ojos 2023
    7,25 €

    La Niña de Mis Ojos és un vi blanc semidolç de Sauvignon Blanc i Viura (Macabeu). Vi amable i seductor amb un nas aromàtic amb fruita i notes cítriques mentre que en boca ens trobem un vi afruitat.

  • José Pariente Sauvignon Blanc 2022
    11,35 €

    José Pariente Sauvignon Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Sauvignon Blanc. Intensa expressió aromàtica mentre que en boca presenta la tipicitat de la sauvignon blanc, aquesta elegància fresca i neta. És un vi rodó.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • Fragancia de Marta
    11,50 €

    Fragància de Marta és un vi rosat coupage de Xarel·lo, Sauvignon Blanc i un toc de Pinot Noir que li aporta aquest delicat color rosat i aquest toc de fruites vermelles. És un vi molt suggerent, delicat i amb bona intensitat aromàtica. Té una equilibrada acidesa que allarga les sensacions florals i afruitades en boca.

  • El marido de mi amiga blanco semidulce
    4

    El marido de mi amiga és un vi blanc semidolç coupage de Malvasía, Sauvignon Blanc i Ull de Llebre Blanc. És un vi fresc i divertit amb l'equilibri per acompañar els vostres aperitius, pintxos i postres.

  • Miquel Jané Blanc Baltana
    Sense estoc

    Blanc Baltana es un vino blanco coupage de Macabeo, Parellada y Sauvignon Blanco procedentes de viñas viejas situadas en la Finca de La Baltana. Vino ligero donde destacan aromas a fruta con un punto tropical mientras que en boca es complejo.

  • Miquel Jané Sauvignon Blanc 2019

    Sauvignon Blanc es un vino blanco monovarietal, 100% Sauvignon Blanc procedentes de los viñedos más jóvenes de la Baltana Vieja. Es un vino con un perfil aromático espléndido. Destacan los aromas tropicales y su acidez.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating