Denominacions d'Origen

En aquesta secció trobarà una gran varietat de vins amb diferents DENOMINACIONS D'ORIGEN per anar canviant, variant i descobrint les diferents peculiaritats de cada regió. Tot un món per descubrir.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 583

  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Conceptia Blanc Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Blanc es un vino blanco de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha Blanca y Viognier procedentes de la Terra Alta. Es un vino muy agradable y con mucha personalidad que te hará ser el mejor anfitrión.

  • La Salceda Crianza 2019
    10,65 €

    La Salceda Crianza es un vino tinto elaborada por la Bodega Viña Salceda con DOC Rioja. Es un crianza monovarietal, 100% Tempranillo, que sabe cumplir con las mejores expectativas de aquel se lleva la boca a todos sus sentidos. Un vino moderno pero a su vez clásico con mucho cáracter y frescura, es la mejor compañía para cualquier mesa.

  • Ruxe Ruxe Mencia 2021
    12,25 €

    Ruxe Ruxe es un vino tinto monovarietal, 100% Mencía, elaborado por la bodega Coca i Fitó con DO Ribera Sacra. Es un vino fresco y potente que te sorprenderá sorbo a sorbo ¿te lo vas a perder?

  • Gratallops 2022 Vi de Vila Álvaro Palacios
    64,50 €
    Sense estoc

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • Trencaclosques Pascona Syrah 2021
    5

    Trencaclosques Syrah és un vi rosat monovarietal, 100% Syrah. És un vi que ens transporta a l'origen del raïm, la seva senzillesa el fa diferent. És un vi blanc amb ànima de negre.

  • Tardieu-Laurent Côtes-du-Rhône Les Becs Fins 2019
    12,95 €

    Color vermell,aroma intens i persistent, afruitat. De gran cos.

  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • La Cuca de Llum 2019

    La Cuca de Llum és un vi negre jove 100% Trepat de vinyes de més de 35 anys cultivades amb el mètode tradicional racional. És un vi molt amable, amb la graduació alcohòlica i l'acidesa molt ben compensades.

  • El Mentider

    El Mentider és un vi negre monovarietal: 100% Trepat, amb una criança de 9 mesos en barriques de roure francès. És un vi elaborat amb el fruit de vinyes centenaries situades en Barberà de la Conca. És un vi negre que evoluciona molt bé en copa, agradable, fresc i equilibrat.

  • Dinastía Vivanco Criança
    9,45 €

    Dinastía Vivanco Criança és un 100% Tempranillo que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Té una criança de 16 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Dinastía Vivanco Reserva
    16,80 €

    Dinastía Vivanco Reserva és un vi elaborat amb Tempranillo i Graciano que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Criança de 24 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Palomo Cojo Verdejo 2022
    7,95 €

    Palomo Cojo és un vi blanc monovarietal, 100% Verdejo. En nas, és un vi fresc i amb un bon equilibri de fruita blanc i notes vegetals mentre que en boca té un postgust amarg i llarg característic dels verdejos.

  • Ramón Bilbao Verdejo 2022
    6,75 €

    Ramón Bilbao Verdejo és un vi monovarietal, 100% Verdejo amb una personalitat que s'aprecia a simple vista. Vi que sorprèn pel seu marcat caràcter herbal i floral a més de ser un vi fresc i untuós a la boca. Un Rueda que has de tastar perquè és una autèntica delícia.

  • Palacio de Bornos Verdejo 2022
    5,95 €

    Palacio de Bornos Verdejo és un vi blanc jove monovarietal, 100% Verdejo. És un vi fresc i amb una gran intensitat aromàtica. Un verdejo amb una relació qualitat-preu immillorable.

  • Valdelapinta Verdejo 2019
    4,85 €

    Valdelapinta és un vi blanc fruit del perfecte equilibri entre la més selecta producció de raïm i una terra noble, lleugera i pedregosa com és la de la DO Rueda.

  • José Pariente Verdejo 2022
    10,90 €

    José Pariente és un verdejo intens, amb un marcat aroma de fruites blanques fresques, cítrics i fruita de la passió. Estructurat i persistent, també apareixen aromes de fonoll i un fons anissat, balsàmic, expressant l'elegant frescor de la seva varietat.

  • Terras Gauda 2022
    15,25 €

    Terras Gauda és un excel·lent vi blanc coupage d’Albariño, Loureiro i Blanc Caiño, varietats indígenes que es combinen i complementen l’un amb l’altre perfectament amb la varietat principal que és l’Albariño. La combinació de varietats resulta sorprenent. És un vi de gran complexitat, estructurat i untuós.

  • Marqués de Vizhoja 2019
    4,95 €

    Tipus de Vi: Vi blanc
    DO: Sense DO ni IGP
    Raïms: Raïms tradicionals de procedència nacional

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating