Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 121-140 de 394

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

  • Cairats Selecció
    16,00 €

    Cairats Selección és un criança elaborat amb Samsó i Garnatxa. És un vi elegant i ensucrat; amb un final fresc, llarg i persistent en aromes.

  • Clos Martinet 2019
    60,45 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Les Manyes 2021
    208,50 €
    Sense estoc

    Les Manyes és un vi negre criança coupage de Garnatxa procedent de vinyes velles de més de 50 anys. És un vi molt complex i intens en nas, mentre que en boca es mostra concentrat i molt mineral.

  • Clos Bartolomé 2020
    18,90 €

    Clos Bartolomé és un coupage de garnatxa, samsó i cabernet sauvignon de la collita 2008 procedents de vinyes velles. És un vi jove i vell alhora, un contrast que fascina i que mostra l'ahir i l'avui de les terres en una copa. Madurat en barriques de roure francés Allier durant 12 mesos.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Pruno 2021

    Pruno és un vi negre coupage de Tempranillo i Cabernet Sauvignon procedents de la finca Villacreces, ubicada al bell mig de la Ribera del Duero. Un elegant vi de la Ribera del Duero que ha sigut reconegut com una de les expressions més saboroses d'aquesta denominació. El millor vi espanyol de la història per menys de 20 dòlars, segons Robert Parker.

  • La Montesa 2019
    13,50 €

    La Montesa és un vi criança coupage de Garnatxa, Ull de Llebre i Carinyena, de la Bodega Palacios Remondo, elaborat amb raïm de vinyes de més de 20 anys. Vi d'aromes molt potents mentre que en boca és fresc i llaminer.

  • La Vendimia 2021
    8,95 €

    La Vendimia és un vi jove dels Cellers Palacios Remondo, DO Rioja. Està elaborat amb garnatxa negra i tempranillo, a parts iguals. És un vi fresc, atractiu i agradable.

  • Luis Cañas Crianza 2019

    Luis Cañas és un criança dels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Elaborat amb tempranillo(95%) i garnatxa (5%) procedents de vinyes amb edat mitjana de 30 anys. Criança de 12 mesos en barriques de roure francés i americà. En nas és net i en boca té un final agradable.

  • Luis Cañas Reserva 2016
    17,65 €

    Luis Cañas Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo i graciano pels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Criança de 18 mesos en barriques de roure francés i americà. És un vi de llarg record.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2018
    24,95 €

    Marqués de Murrieta Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo, mazuelo i garnatxa de vinyes velles. És un vi amb un marcat potencial fruital. Final persistent, equilibrat i elegant.

  • Tipicitat 2019
    13,95 €

    Tipicitat és un homenatge als orígens i arrels vinícoles de la terra, un vi amb aromes de Batea. Un criança que integra la Garnatxa i Samsó mostrant un excel·lent potencial en tots els sentits.

  • Vi Gees Caralluna de Montgrí 2013
    10,50 €
    Sense estoc

    Vi Gees és un vi jove 100% garnatxa amb DO Empordà, de bona acidesa, equilibrat i amb un bon final.

  • Sang de Corb 2019

    Sang de Corb és un negre coupage de Garnatxa Fina, Garnatxa Peluda i Carinyena procedents de la finca Dellà del Riu cultivada mitjançant agricultura ecològica. Vi elegant i delicat en nas mentre que en boca té una entrada delicada, untuosa, fruitera i fresca. Un Terra Alta espectacular en tots els sentits.

  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

  • La Petite Agnes 2019
    12,65 €

    La Petite Agnes és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. Destaca per la seva elevada intensitat aromàtica. És un vi equilibrat i expressiu, fidel reflexe del terroir Priorat.

  • Set Sitis Terra Alta
    11,95 €

    Set Sitis és un vi criança elaborat 100% amb Samsó. Té una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.

  • Llepolia Negre
    9,15 €

    Llepolia Negre és un vi jove elaborat amb un 60% de Samsó i un 40% de Garnatxa Negra. Té una criança de 3 mesos en bótes de roure francès. És un vi carnós, sedós, llarg i elegant.

  • Protos Tinto Roble 2022
    8,75 €

    Protos Roble és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 6 mesos en barrica de roure americà. Subtils aromes a fruites vermelles amb fons de matissos de vainilla procedents de la fusta.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating