Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 394

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Selección de Grandes vinos Rioja
    134,52 € Regular Price 151,00 €

    Selección de Grandes vinos Rioja es la oportunidad para disfrutar de los mejores vinos de la DO Rioja con este pack de 6 botellas. Disfruta de las diferentes bodegas dándote un paseo por ellas gracias a sus vinos. ¿Te lo quieres perder?

    1 botella de Muga Selección Especial
    1 botella de Viña Tondonia Reserva
    1 botella de Remelluri Reserva
    1 botella de Marqués de Murrieta
    1 botella de Luis Cañas Reserva
    1 botella de Ramón Bilbao Reserva

  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • Corbatera Crianza 2016
    16,25 €

    Corbatera Crianza es un vino tinto con coupage variado Garnacha y Cabernet Sauvignon elaborado por Noguerals SCP de la DO Montsant.

  • Ruxe Ruxe Mencia 2021
    12,25 €

    Ruxe Ruxe es un vino tinto monovarietal, 100% Mencía, elaborado por la bodega Coca i Fitó con DO Ribera Sacra. Es un vino fresco y potente que te sorprenderá sorbo a sorbo ¿te lo vas a perder?

  • La Salceda Crianza 2019
    10,65 €

    La Salceda Crianza es un vino tinto elaborada por la Bodega Viña Salceda con DOC Rioja. Es un crianza monovarietal, 100% Tempranillo, que sabe cumplir con las mejores expectativas de aquel se lleva la boca a todos sus sentidos. Un vino moderno pero a su vez clásico con mucho cáracter y frescura, es la mejor compañía para cualquier mesa.

  • Viñas del Vero Crianza 2018
    8,45 €

    Viñas del Vero Crianza és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Ull de llebre procedent de vinyes amb sòl de secà. És un vi molt aromàtic i en boca és atractiu, gustós i armoniós. 

  • Adernats Temptació

    “Intensament aromàtic, irresistiblement singular”
    Adernats Temptació es un vi laminer i irresistible. Sis mesos entre tines de ciment centenàries i lleuger toc de fusta de roure francès. Intensa fruita vermella i elegants aromes definiran un dels grans negres de la DO Tarragona

  • Pétalos del Bierzo 2020
    16,50 €

    Pétalos del Bierzo és un vi negre monovarietal, raïm Mencía, procedent de vinyes velles. És un vi de gran intensitat aromàtica i amb una entrada en boca suau, elegant i llaminera.

    És un vi de gran prestigi doncs l'anyada 2011 fou reconeguda com el millor vi espanyol relació qualitat-preu de l'any per Robert Parker.

  • Villa de Corullón 2018
    39,95 €

    Villa de Corullón és un vi negre monovarietal, 100% Mencía procedents d'na selecció de 200 parcel·les del municipi de Corullón. És un vi regional que recull les personalitats del Bierzo. Vi de gran complexitat i frescura floral.

  • Las Lamas 2013
    122,50 €
    Sense estoc

    Las Lamas és un vi negre criança monovarietal, 100% Mencía procedent de les vinyes del paratge Las Lamas localitzat a la vila de Corullón. És un vi elegant i misteriós però que es presenta amb una textura sedosa en boca.

  • La Faraona
    1.190,00 €

    La Faraona és un vi negre criança monovarietal, 100% Mencía procedent d'una sola vinya situada a la part alta del Corullón amb un sòl profund de pissarra. És un vi que representa el paratge, sòl, clima i vinya del raïm Mencía.

  • Gotim Bru 2021

    Gotim Bru és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah de vinyes pròpies, de les Finques Castell del Remei. És un criança amb aromes minerals i d'entrada dolça i voluptuosa en boca.

  • Estoig 2 amp Castell del Remei Gotim Bru 2018
    17,95 €
    Sense estoc

    Estoig cartró color ataronjat per 2 ampolles Castell del Remei Gotim Bru, un vi coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah de vinyes pròpies de les Finques Castell del Remei. Un criança d'aromes minerals i entrada dolça i voluptuosa en boca.

  • Estoig 2 amp Marqués de Murrieta Reserva 2011
    37,50 €
    Sense estoc

    Estoig de pell color cobre de 2 ampolles de Marqués de Murrieta Reserva, un dels vins amb més reconeixement d'Espanya. És un gran ambaixador de la Rioja gràcies a l'amor per la terra, la selecció dels millors raïms i el treball diari durant els quatre anys d'elaboració. Un vi negre elaborat amb Tempranillo, Mazuelo i Garnatxa de vinyes velles.

  • Il·lusió Criança 2019

    Il·lusió Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Garnatxa Peluda de les vinyes La plana del Barranc y La Setena. És un vi de gran expressivitat en nas mentre que en boca es pot apreciar la fusta ben integrada que dona la garnatxa potent.

  • Mil·lenium 2017
    20,95 €

    Mil·lenium és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Syrah. És un vi d'aromes concentrats on prenen protagonisme les notes balsàmiques, molt carnós i de justa acidessa.

  • Alleu Vinyes Velles 2020
    13,50 €

    Alleu Vinyes Velles és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. És el primer vi produït per la bodega Vendrell Rived. És un vi criança complexe en nas mentre que en boca es mostra amb molta personalitat.

Page
Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating