Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

Comprant per
  • Almodí Petit Blanc 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Macabeu i Sauvignon Blanc. Vi amable i rodó, amb una bona acidesa.

  • Cara Nord Blanc 2019

    Cara Nord Blanc és un vi blanc joe d'alta muntanya coupage de Macabeu, Chardonnay i Trepat. En nas aromes exòtics mentre que ens trobem una boca rotunda amb una acidesa equilibrada i gran frescor. Vi de pas llarg, persistent i vibrant.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • Viñas del Vero Chardonnay Colección 2022
    8,75 €

    Viñas del Vero Chardonnay Colección és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay procedent de les vinyes Pago La Piedra. És un vi explosiu, gustós, dens i estructurat.

  • Adernats Seducció 2022

    Adernats Seducció és un vi blanc coupage de Moscatell, Xarel·lo i Chardonnay. És un vi singular capaç de seduir els paladars més exigents. Un vi blanc aromàtic, sedós i fresc.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

  • Estol Verd Ros Blanc Bota
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,95 € Estalvi 5%

    Estol Verd Ros Blanc Bota és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra melós i agradable.

  • Enate Chardonnay 234 2021
    9,25 €

    Enate Chardonnay 234 és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Complex i intens aroma varietal mentre que en boca es mostra ampli i fresc. Un vi exquisit que has de provar. 

  • De Muller Chardonnay
    8,95 €

    De Muller Chardonnay és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Un vi fresc que es complementa amb la complexitat de la fusta. Es mostra cremós en paladar i equilibrat en aromes.

  • Núria de Montargull Blanc
    7,25 €

    Núria de Montargull Blanc es un vino blanco coupage de Muscat de Alexandria y Chardonnay. Núria es juventud, frescor y fruta. Un vino moderno, complejo y desenfadado pensando para disfrutar en cualquier momento y que inevitablemente te seducirá.

  • Selecció Especial vins blancs
    57,35 € Regular Price 63,70 €

    Una selecció especial de vins blancs amb la que gaudir dels teus aperitius, menjars o postres d'una manera excepcional.

    Aquesta selecció de 6 vins conté:

    1 Ampolla Enate Chardonnay 234

    Somontano, Chardonnay.
    1 Ampolla Petites Estones
    Terra Alta, Garnatxa.
    1 Ampolla Formiga de Seda
    Priorat, Garnatxa blanca, Viogner.
    1 Ampolla Plantadeta Blanc
    Priorat, Garnatxa blanca i Muscat.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Blanc
    Terra Alta, Garnatxa Blanca.
    1 Ampolla Ilercavònia
    Terra Alta, Garnatxa.


    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating