Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 26

Comprant per
  • Can Sumoi Perfum 2022
    12,65 €

    Perfum de Vi Blanc és un vi blanc elaborat amb un 45% de Macabeu i un 55% de Muscat de Frontignan. És un perfecte equilibri entre l'aromàtic Muscat amb els seus inconfusibles notes florals i el temperamental Macabeu que li aporta frescor, la vivacitat que el vi necessita.

  • Bag in Box Flor de Maig Blanc 3lts

    Bag in box Flor de Maig Blanc elaborat amb Garnatxa Blanca i Macabeu. És un vi jove floral i afruitat que es mostra fresc i viu.

  • Ritme Blanc 2022
    16,50 €

    +Ritme Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles de diferents zones de la DOQ Priorat amb terreny de licorella. És un vi amb una bona intensitat aromàtica, d'entrada llaminera, recorregut fresc, amb caràcter i final llarg.

  • Acústic Blanc 2021

    Acústic Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Garnatxa i Pansal procedents de vinyes velles situades en l'entorn de la serra del Montsant. És un vi amb un nas intens, complex i fresc, i amb una entrada en boca envolupant i amplia.

  • Almodí Petit Blanc 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Macabeu i Sauvignon Blanc. Vi amable i rodó, amb una bona acidesa.

  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Bag in box Rojalet Blanc 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Blanc elaborat amb Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi blanc molt elegant, fresc i fàcil.

  • El Terrat 2022
    5

    El Terrat és un vi blanc coupage de Macabeu i Moscatell de gra menut. Aromes a flors i fruita blanca mentre que en boca es mostra fi i amb bona untuositat. Gust agradable.

  • Les Argiles d'Orto Blanc 2022

    Les Argiles d'Orto Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes velles de tres finques situades en diferents municipis del Masroig. Un vi blanc honest que no toca fusta.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • Rebuf 2022
    8,25 €

    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.

  • Lo noi del Saxo Blanc 2021
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Blanc és un vi blanc (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa blanca i Macabeu elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Postgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Fenomenal 2020
    7,95 €
    Sense estoc

    Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • La Niña de Mis Ojos 2023
    7,25 €

    La Niña de Mis Ojos és un vi blanc semidolç de Sauvignon Blanc i Viura (Macabeu). Vi amable i seductor amb un nas aromàtic amb fruita i notes cítriques mentre que en boca ens trobem un vi afruitat.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating