Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

Comprant per
  • Bag in Box Flor de Maig Negre 3lts
    4

    Bag in Box Flor de Maig Negre elaborat amb Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi jove de taula que aporta frescor i un cos molt generós.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Château Gran Renom 2016
    8,95 €
    Sense estoc

    Château Gran Renom és un criança francès elaborat amb Merlot (80%) i Cabernet Franc. (20%). És un vi suau i afruitat, molt ben equilibrat i amb una bona estructura. El final és agradable, rodó i de bona longitud.

  • Nuncito 2015

    Nuncito és un vi negre cupatge de Garnatxa, Cabernet Franc., Syrah i Carinyena. És un vi d'intensitat aromàtica mitjana que ens mostra l'expressió fruitera de les varietats mediterrànies. És expresiu, saborós i elegant.

  • Nunci Negre 2016
    25,30 €

    Nunci Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Vi elegant i complexe que expressa el terroir priorati.

  • Vall Por 2018
    5

    Vall Por és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de la vinya de La Cometa (Porrera). Un vi amb una bona intensitat aromàtica, estructurat i concentrat. Potent en boca i amb un final llarg i lleugerament especiat.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating