Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 81-95 de 95

Comprant per
  • Almodí Roure 2022

    Almodí Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Borruda. Un negre elegant que es presenta molt agradable, fresc i aromàtic. Un semicriança que desitjaràs probar i repetir.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • Suñer Negre Merlot

    Suñer Negre Merlot és un vi negre monovarietal, 100% Merlot ecològic. Un vi d'aroma intens amb records a fruits vermells ben madurs mentre que en boca trobem el contrast entre l'acidesa i la dolçor de la fruita. Un vi que has d'assaborir.

  • L'Om Negre 2018
    6,25 €

    L'Om Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa negra. Un vi d'aromes intensos i molt elegant, fresc i suau en boca. Pura delícia que no has de deixar de provar.

  • Brachetto d'Acqui Toso Fiocco di Vite

    Toso Brachetto d'Acqui Fiocco di Vita és un vi italià dolç i aromàtic elaborat pel celler Toso, a la zona de Piemonte. És un vi monovarietal que s'elabora amb la varietat de raïm Brachetto. En boca és dolç i afruitat amb notes aromàtiques a maduixa.

  • Vino tinto 12@ Carles Andreu
    7,95 €

    12@ Carles Andreu es un vino tinto monovarietal, 100% Trepat elaborado por la bodega Carles Andreu en la localidad de Pira. Un vino fresco y ligero con una nariz realmente muy golosa. Éste vino nace como resultado de la adaptación de la "Pinot noir catalana"en el territorio de la Conca de Barberà.

  • Bag in box Dos de Set Masroig 2L
    9,95 €

    Dos de Set Masroig es un bag in box de vino tinto joven monovarietal, 100% garnacha elaborado por el Celler Masroig con DO Montsant. Vino presentado en formato bag in box para su máxima conversación y mejor servicio. Dos de Set Masroig es un vino muy afrutado, delicado y redondo ideal para el día a día.

  • M'ho ha dit un ocellet Garnacha
    22,95 €

    M'ho ha dit un ocellet es un vino tinto monovarietal de Garnacha de Porrera elaborado por la bodega Mas d'en Perí, de Iduvina Olmedo. Un vino aromático en nariz y con una sedosidad extrema en boca. Un vino con un punto goloso que te volverá loco.

  • Giné Giné 2018
    Special Price 14,65 € Regular Price 15,15 € Estalvi 3%

    Giné Giné és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena. És el primer vi produït per la bodega Buil&Giné i representa l'essència del Priorat. Vi de gran versatilitat, molt afruitat i mineral.

  • Vall Major Negre

    Vall Major és un vino negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes seleccionades amb més de 25 anys. Un vi intens, carnós i molt saborós que et farà repetir i gaudir.

  • Clot d' Encís Negre

    Clot d'Encís negre és un vi negre cupatge de Garnatxa, Sirà i Samsó procedents de vinyes seleccionades. Un negre afruitat i amb cos que expressa les virtuts de la terra i zona d'on prové.

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Selección vinos Viaja a la Italia
    66,70 €

    Viaja a la Italia es una selección con la que descubrir los sabores de la Italia desde tu propia copa con algunos de sus vinos y licores. Viajar sin movernos de casa pero con el placer de descubrir lo mejor de ese país. ¿Te animas?

    1 botella Brachetto d'Acqui toso Fiocco di Vite
    1 botella Gran Passione Rosso Veneto
    1 botella Petalo Il Vino dell'Amore
    1 botella Amaro Montenegro Italiano
    1 botella Limoncello Alla Grappa Bottega
    1 botella Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite

  • Bag in Box Falset Negre 5L
    19,65 €

    Bag in Box Falset Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah, envasat al buit amb aixeta per la seva perfecta conservació. És un vi suau i sedós en boca.

  • Bag in box Brau de Bot 3lts

    Bag in box Brau de Bot vi negre monovarietal, 100% Garnatxa. Vi negre afruitat amb molt de cos i ben equilibrat. Un vi ideal per acompanyar els àpats diaris.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating