Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 654

  • Il·lusió Criança 2019

    Il·lusió Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Garnatxa Peluda de les vinyes La plana del Barranc y La Setena. És un vi de gran expressivitat en nas mentre que en boca es pot apreciar la fusta ben integrada que dona la garnatxa potent.

  • Mil·lenium 2017
    20,95 €

    Mil·lenium és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Syrah. És un vi d'aromes concentrats on prenen protagonisme les notes balsàmiques, molt carnós i de justa acidessa.

  • Alleu Vinyes Velles 2020
    13,50 €

    Alleu Vinyes Velles és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. És el primer vi produït per la bodega Vendrell Rived. És un vi criança complexe en nas mentre que en boca es mostra amb molta personalitat.

  • Serè 2022
    7,65 €

    Serè és un vi negre coupage de Garnatxa i Cariñena que es cultiva en tres finques situades en les poblacions de Marça i Capçanes. Vi aromàtic i intens amb notes afruitades i record al seu pas per barrica.

  • Rebuf 2022
    8,25 €

    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.

  • Miloca Garnatxa 2023

    Miloca Garnatxa és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa, elaborat amb raïm procedent de finques situades al terme de Marçà. És un vi fidel a les seves arrels, per gaudir de la varietat amb la que ha estat elaborat.

  • Miloca Carinyena 2020

    Miloca Carinyena  és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena, elaborat amb raïm procedent de la finca "Mas de l'Anis". És un vi que expressa l'essència de la varietat i que esta elaborat per gaudir d'ella.

  • Badaceli

    Badaceli és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. És un vi molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra ampli i amb una perfecta acidesa.

  • Pago de Capellanes Finca El Picón 2019
    173,00 €

    Pago de Capellanes Finca El Picón és un vi negre criança monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre selecció clonal de la Finca El Picón. És un vi de gran intensitat aromática on es perceben els tocs especiats tradicionals del roure francès. En boca és un vi d'entrada complexa i molt persistent.

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Cal Pla Tinto crianza 2020

    Cal Pla Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes plantades en sòls de llicorella. És un vi madur i concentrat on podem trobar aromes fruiters de la varietat i especiats de la barrica.

  • Saxenburg Siraz Edicion Limitada 2011
    37,00 €

    El vino tinto Saxenburg Siraz Edicion Limitada de Sudáfrica pertenece a los Viñedos y bodegas Saxenburg con denominación de origen Stellenbosch.,

    Está elaborado con la mejor uva Sirah de Saxenburg, en suelos descompuestos de grava, en verano hacen una ligera poda para reducir la produccion y aumentar la calidad.

  • Saxenburg Private Collection Siraz 2016
    27,50 €

    El vino tinto Saxenburg Siraz Edicion Limitada de Sudáfrica pertenece a los Viñedos y bodegas Saxenburg con denominación de origen Stellenbosch.,

    Está elaborado con uva Merlot 100%, es un vino de fruta madura, con toques intensos de madera picante, un vino intenso.

     

  • Magnum Vi de la Vila Torroja Terra de cuques 2018
    61,60 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • Terroir Històric Negre 2021

    Terroir Històric Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi sumament fruiter, molt lleuger i sucós.

  • La Carenyeta de Cal Pla 2016

    La Carenyeta de Cal Pla és un vi negre criança monovarietal, 100% Carinyena procedents de la Finca Els Arbres, una finca de vinyes velles. Un vi molt expressiu i amb un caràcter concentrat i mineral. És un vi desitjable i equilibrat.

  • Saxenburg Private Collection Cabernet Sauvignon 2015
    25,60 €

    El vino tinto Saxenburg Private Collection Cabernet Sauvignon de Sudáfrica pertenece a los Viñedos y bodegas Saxenburg con denominación de origen Stellenbosch.,

    Está elaborado con uva Cabernet Sauvignon, en nariz encontramos aromas de fruta roja madura, grosella, cassis, toques especiados y de tabaco. En boca, muy equilibrado y con cuerpo, con buena estructura de taninos, de acabado complejo

     

  • Neudorf Moutere Pinot Noir 2017
    55,60 €

    Neudorf Moutere Pinot Noir és un vi negre monovarietal, 100% Pinot Noir elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes a fruita vermella barrejats amb tonalitats terrosses, espècies i notes de fusta. En boca és un ric i suculent, molt ben estructurat i de final llarg.

    Puntuat amb 96 punts per Nick Stock i 97 punts per Michael Cooper.

  • La Comèdia 2016
    8,75 €
    Sense estoc

    La Comèdia és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes mediterrànies. És un vi jove, proper i desenfadat, apte per a qualsevol ocasió. La seva frescor i honestitat el fan especial.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating