Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

14 Articles

Comprant per
  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Bag in Box Flor de Maig Negre 3lts
    4

    Bag in Box Flor de Maig Negre elaborat amb Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi jove de taula que aporta frescor i un cos molt generós.

  • Reclot jove 2018
    5,65 €

    Reclot és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre, Garnatxa i Monastrell. És un vi intens en aromes mentre que en boca és sedós i amb cos, la fruita és present en tot moment.

  • Veni, Vidi, Vinum Negre
    4,50 €

    Veni Vidi Vinum Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Ull de Llebre. Vi aromàtic en nas mentre que en boca resulta lleuger, rodó, afruitat i sedós.

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

  • La Montesa 2019
    13,50 €

    La Montesa és un vi criança coupage de Garnatxa, Ull de Llebre i Carinyena, de la Bodega Palacios Remondo, elaborat amb raïm de vinyes de més de 20 anys. Vi d'aromes molt potents mentre que en boca és fresc i llaminer.

  • Coordenades Negre
    8,90 €

    Coordenades Negre és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. Vi d'aroma fresc amb records lleugerament mineral i molt agradable. Postgust persistent i molt agradable.

  • Orto 2021
    11,95 €

    Orto és un vi negre jove coupage variat de Samsó, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre procedents de 12 terres diferents principalment calcàries. És un vi ple de joventut que es defineix absolutament com un autèntic Montsant amb un subtil punt d'elegància que li aporten els aromes a fusta.

  • Adernats Temptació

    “Intensament aromàtic, irresistiblement singular”
    Adernats Temptació es un vi laminer i irresistible. Sis mesos entre tines de ciment centenàries i lleuger toc de fusta de roure francès. Intensa fruita vermella i elegants aromes definiran un dels grans negres de la DO Tarragona

  • La bicicleta voladora 2021
    10,35 €

    La bicicleta voladora és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre i Viura elaborat mitjançant viticultura orgànica i mínima intervenció en vinyes d'entre 19-48 anys amb sòls calcaris i profunda pedregositat. Un vi de gran vivacitat i magnífica joventut que pretén transmetre el terroir de la zona. Aromàtic, fresc i fruiter.

  • Adernats Tempus Vini Negre 2018
    4,80 €
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Negre és un vi negre coupage de Merlot i Ull de Llebre. Vi d'entreda fresca i agradable en boca mentre que en nas desprèn aromes de fruita madura i espècies. Un vi madura i equilibrat que desitjaràs provar.

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

  • Finca Resalso 2022
    9,50 €

    Finca Resalso és un vi negre monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre procedent de la Finca Resalso, la qual li dóna nom al vi. Vi d'aromes intensos i molt concentrats mentre que en boca ens trobem amb un vi de bon cos, viu i amb una acidesa equilibrada.

  • 17-XI 2020
    11,50 €

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating