Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 32

Comprant per
  • Ramón Bilbao Reserva 2018
    Special Price 12,95 € Regular Price 14,50 € Estalvi 11%

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el saber i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Faustino I Gran Reserva 2011
    20,40 €

    Faustino I Gran Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Tempranillo. Un vi elaborat per la bodega Faustino, un dels celler més històrics de la DOC Rioja amb molta personalitat i caràcter. Un vi que et farà repetir sempre.

  • Terra de cuques Vi de la Vila Torroja 2018
    29,50 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  • Monestir del Tallat Merlot
    7,50 €
    4

    Monestir del Tallat Merlot és un vi elaborat artesanalment cosa que permet aconseguir tot el potencial en aromes naturals de cada collita, rigurosament limitada a la producció de la vinya familiar. És un vi ampli, dens i rodó en boca.

  • Monestir del Tallat Cabernet Sauvignon Reserva
    7,50 €
    Sense estoc

    Monestir del Tallat Cabernet Suavignon Reserva és un vi negre criança amb aromes típics de la varietat per la qual es composa.

  • Dinastía Vivanco Reserva
    16,80 €

    Dinastía Vivanco Reserva és un vi elaborat amb Tempranillo i Graciano que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Criança de 24 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Luis Cañas Reserva 2016
    17,65 €

    Luis Cañas Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo i graciano pels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Criança de 18 mesos en barriques de roure francés i americà. És un vi de llarg record.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2018
    24,95 €

    Marqués de Murrieta Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo, mazuelo i garnatxa de vinyes velles. És un vi amb un marcat potencial fruital. Final persistent, equilibrat i elegant.

  • 6 Ampolles Ramon Bilbao Reserva + Regal 6 Copes
    89,00 €

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el sabor i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Remelluri Reserva 2015
    24,50 €

    Remelluri Reserva és un vi negre coupage de Garnatxa, Graciano i Ull de llebreo. Un rioja clàssic que es converteix en una aposta segura sempre per la seva elegància, sedositat i bona acidesa. L'has provat ja?

  • Castillo Ygay Gran Reserva Especial 2011
    210,00 €
    Sense estoc

    Castillo Ygay Gran Reserva Especial és un vi negre coupage d'ull de llebre i Samsó considerat el millor vi del món 2020 per Wine Spectator. Un rioja que sorprèn per la seva  vivesa, complexitat i intensitat.

  • Vega Sicilia Valbuena 5 2017
    168,00 €
    Sense estoc

    Vega Sicilia Valbuena 5 és un vi negre reserva cupatge d'Ull de llebre o Tinto Fino com a raïm predominant i Merlot. aquest vi és el perfecte equilibri entre elegància, complexitat i concentració. És pura harmonia. Un vi viu i madur que ens mostra l'esplendor de cada anyada.

  • Llàgrimes de Tardor Grans Anyades Reserva 2018
    12,25 €

    Llàgrimes de Tardor Grans Anyades Reserva és un vi negre reserva cupatge de Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon i Carinyena. Un vi reserva fet d'una petita part de les millors collites de Llàgrimes de Tardor.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2013
    36,50 €

    Últimas botellas del vino tinto Rioja Marqués de Murrieta Reserva 2013 es un vino tinto elaborado con tempranillo, mazuelo y garnacha de viñas viejas. Es un vino con un marcado potencial frutal. Final persistente, equilibrado y elegante, demuestra el estilo de la Rioja más tradicional.

  • Etern 2020
    46,50 €

    Etern és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles. Un vi potent i agradable a la vegada que mostra l'essència de la zona del Priorat.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Clos Mogador 2020
    85,90 €
    Sense estoc

    Clos Mogador és un vi negre reserva coupage variat de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de la finca Clos Mogador. A aquest vi se li ha otorgat la qualificació "Vi de Finca", una qualificació diferenciada i molt reconeguda. És un vi complex que passa de la força masculina a la sensualitat femenina.

  • Selecció de Grans Vins del Priorat
    129,38 € Regular Price 143,75 €

    Busques els grans Priorats en una sola selecció de vins? Aquí la tens! Sis vins negres amb molt caràcter i personalitat que no et deixaràn indiferent amb els que viatjar al Priorat mitjançant els sabors i olors que desprenen.

    1 Ampolla de Vi de Vila Torroja
    Vi reserva de gran intensitat aromàtica i entrada potent.
    1 Ampolla de Plantadeta Criança
    Vi de vinyes velles amb caràcter, equilibrat i intens.
    1 Ampolla de Lo Món
    Vi de complexitat aromàtica i molt carnós, fresc en boca.
    1 Ampolla de Buxus
    Vi intens, madur i carnós, matisos de cacao i cireres madures.
    1 Ampolla de Martinet Bru
    Vi bàsic i fidel a la essència tradicional de la comarca.
    1 Ampolla de Prior Scala Dei
    Vi estructurat i amb una plenitut d'aromes.

    No deixis escapar aquesta gran selecció amb aquest preu de bojos!

    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Mil·lenium 2017
    20,95 €

    Mil·lenium és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Syrah. És un vi d'aromes concentrats on prenen protagonisme les notes balsàmiques, molt carnós i de justa acidessa.

  • Magnum Vi de la Vila Torroja Terra de cuques 2018
    61,60 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating