Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

7 Articles

Comprant per
  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Idoia Blanc 2019
    8,95 €
    Sense estoc

    Idoia Blanc és un vi blanc coupage de Xarel·lo i la resta de Chardonnay, Garnatxa Blanca i Macabeu que ensamblen perfectament. Vi d'aromes a fruites madures i escarchades i notes de cítrics. En boca és saborós amb caràcter fruiter i fresc, un vi cremós i més que correcte.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Vimblanc Sol i Serena
    18,60 €

    Vimblanc Sol i Serena és un vi dolç de panses monovarietal, 100% Macabeu que realitza una criança per solera aconseguitn un vi untuós, llarg i llaminer en definitiva, espectacular.

  • Suñer Blanc Acàcia

    Suñer Blanc Acàcia és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Un vi que desprèn aromes de fruita juntament amb notes florals i cítriques. En boca és fresc i elegant. Una sorpesa que et farà embogir.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating