Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 654

  • Vinum Altaris - Vi de misa
    6,35 €

    Vi de misa Vinum Altaris és un vi dolç natural coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu recordant clarament els aromes d'aquestes.

  • Bag in box 5L Vermut Myrrha Vermell
    25,50 €

    Vermut Myrrha Negre és un vermut que es caracteritza pel contrast de la seva delicada dolçor amb un peculiar sabor amarg. Aromàticament expressa la fusió d'aromes cítrics, de fruits secs, espècies orientals i herbes d'alta muntanya.

  • Bag in Box Falset Negre 5L
    19,65 €

    Bag in Box Falset Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah, envasat al buit amb aixeta per la seva perfecta conservació. És un vi suau i sedós en boca.

  • Bag in box Brau de Bot 3lts

    Bag in box Brau de Bot vi negre monovarietal, 100% Garnatxa. Vi negre afruitat amb molt de cos i ben equilibrat. Un vi ideal per acompanyar els àpats diaris.

  • Fragolino Rosso Bottega
    5

    Fragolino Rosso Casa Bottega és un vi italià de la regió de Venetto. En nas, prevaleix el perfum afruitat a maduixes salvatges. Sabor afruitat amb toc dolç, gust intens i aroma a fruites del bosc i un toc de maduixa.

    Ideal per prendre com aperitiu, amanides, arrossos, pasta, espàrrecs, pernil i/o guisats. Fragolino Bottega és considerat un dels millors fragolinos.

  • José Pariente Verdejo 2022
    10,90 €

    José Pariente és un verdejo intens, amb un marcat aroma de fruites blanques fresques, cítrics i fruita de la passió. Estructurat i persistent, també apareixen aromes de fonoll i un fons anissat, balsàmic, expressant l'elegant frescor de la seva varietat.

  • Blau 2021
    8,95 €

    Blau és un vi negre elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa, amb 4 mesos de criança en barriques de roure francés. Un vi fresc i equilibrat que mostra una amplitud de sabors.

  • El Perro Verde 2022

    El Perro Verde ésun vi blanc elaborat amb raïm de la varietat Verdejo. Un vi d'intensitat mitja en nas i una entrada fresca en boca.

  • Selecció vins Hacienda López de Haro Bodega Clàssica
    44,91 € Regular Price 47,25 €

    Selecció de vins Hacienda López de Haro dins de la DOC Rioja.

    La selecció conté:
    3 Ampolles Hacienda López de Haro CRIANÇA
    Coupage d'ull de llebre, garnatxa i graciano.

    3 Ampolles Hacienda López de Haro RESERVA
    Coupage d'ull de llebre i graciano procedents d'una selecció de vinyes velles.

    El preu inclou el 5% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Selección vinos Viaja a la Italia
    66,70 €

    Viaja a la Italia es una selección con la que descubrir los sabores de la Italia desde tu propia copa con algunos de sus vinos y licores. Viajar sin movernos de casa pero con el placer de descubrir lo mejor de ese país. ¿Te animas?

    1 botella Brachetto d'Acqui toso Fiocco di Vite
    1 botella Gran Passione Rosso Veneto
    1 botella Petalo Il Vino dell'Amore
    1 botella Amaro Montenegro Italiano
    1 botella Limoncello Alla Grappa Bottega
    1 botella Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite

  • Selección de Grandes vinos Rioja
    134,52 € Regular Price 151,00 €

    Selección de Grandes vinos Rioja es la oportunidad para disfrutar de los mejores vinos de la DO Rioja con este pack de 6 botellas. Disfruta de las diferentes bodegas dándote un paseo por ellas gracias a sus vinos. ¿Te lo quieres perder?

    1 botella de Muga Selección Especial
    1 botella de Viña Tondonia Reserva
    1 botella de Remelluri Reserva
    1 botella de Marqués de Murrieta
    1 botella de Luis Cañas Reserva
    1 botella de Ramón Bilbao Reserva

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Vermut Miró Blanc
    6,95 €

    Vermut Miró Blanc és un vermut blanc, la barreja perfecta de vi blanc sec com a base amb un toc ensucrat, suau i refinat. Seguint la recepta familiar inimitable pel seu exquisit sabor únic. Suau i refrescant en boca.

  • Kosher Flor de Primavera Crianza 2021
    28,65 €

    Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit. Vi el·laborat per la comunitat hebrea Kosher sent un vi complexe de gran intensitat aromàtica i molt elegant.

  • Clos Figueres 2019
    62,50 €

    Clos Figueres és un vi negre cupatge de Garnatxa i Cariñena. Vi que destaca per la seva elegància, complexitat i finor. Ens trobem amb un vi d'aromes intensos i lleuger en boca. Una delícia prioratina que has de provar.

  • Font de la Figuera Negre 2020
    32,90 €

    Font de la Figuera Tinto és un vi negre cupatge de Garnatxa i Carinyena. És un vi aromàtic i amb una entrada en boca fresca, llaminera i elegant. Un vi irressistible pel paladar.

  • Font de la Figuera Blanco
    29,95 €

    Font de la Figuera és un vi blanc criança cupatge de Viognier, Garnatxa Blanca i Chenin Blanc. Un vi de gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca es presenta fresc i amb un gran recorregut.

  • Vall Major Negre

    Vall Major és un vino negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes seleccionades amb més de 25 anys. Un vi intens, carnós i molt saborós que et farà repetir i gaudir.

  • Primicia Crianza

    Primicia Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes seleccionades de més de 25 anys. Un vi intens i complexe en nas i amb cos en boca. El primer vi embotellat del Celler Batea, un vi amb molta historia a les seves espatlles.

  • Clot d'Encís Blanc

    Clot d'Encís Blanco és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents de vinyes seleccionades. Un dels blancos de la DO Terra Alta que més agraden. Un blanc sec, afruitat i fresc. T'animes a provar-ho?

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating