Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 275

Comprant per
  • Ramón Bilbao Verdejo 2022
    6,75 €

    Ramón Bilbao Verdejo és un vi monovarietal, 100% Verdejo amb una personalitat que s'aprecia a simple vista. Vi que sorprèn pel seu marcat caràcter herbal i floral a més de ser un vi fresc i untuós a la boca. Un Rueda que has de tastar perquè és una autèntica delícia.

  • Terras Gauda 2023
    15,50 €

    Terras Gauda és un excel·lent vi blanc coupage d’Albariño, Loureiro i Blanc Caiño, varietats indígenes que es combinen i complementen l’un amb l’altre perfectament amb la varietat principal que és l’Albariño. La combinació de varietats resulta sorprenent. És un vi de gran complexitat, estructurat i untuós.

  • Marqués de Vizhoja 2019
    4,95 €

    Tipus de Vi: Vi blanc
    DO: Sense DO ni IGP
    Raïms: Raïms tradicionals de procedència nacional

  • Torre la Moreira 2022
    10,50 €

    Torre la Moreira és un Rías Baixas elaborat 100% amb raïm albariño, seleccionat i recol·lectat manualment, a la finca La Moreira. Un vi espectacular amb un sabor molt llaminer, franc, suau i afruitat.

  • Martín Códax 2022

    Martín Códax és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És un vi envolvent, fresc i amb bon equilibri, l'Albariño que no pots deixar de provar.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • El Xitxarel·lo 2022
    10,50 €

    El Xitxarel·lo és un vi blanc jove 100% xarel·lo que farà les delícies del millors paladars,  i les llengües més afilades.

  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Ginesta 2022
    17,25 €

    Ginesta és un vi blanc ecològic monovarietal, 100% Gewürztraminer procedent de la Finca Les Valles. Vi blanc singular que sorprèn per la seva elegancia. És un vi ple, gras i equilibrat ideal per descubrir aquesta gran varietat.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Bag in box Rojalet Blanc 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Blanc elaborat amb Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi blanc molt elegant, fresc i fàcil.

  • Paco & Lola 2022
    12,35 €

    Paco & Lola és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És l'Albariño més chic, fresc i divertit de les Rías Baixas. Té una sorprenent intensitat aromàtica que no deix indiferent a qui el prova.

  • Selecció Especial vins blancs
    57,35 € Regular Price 63,70 €

    Una selecció especial de vins blancs amb la que gaudir dels teus aperitius, menjars o postres d'una manera excepcional.

    Aquesta selecció de 6 vins conté:

    1 Ampolla Enate Chardonnay 234

    Somontano, Chardonnay.
    1 Ampolla Petites Estones
    Terra Alta, Garnatxa.
    1 Ampolla Formiga de Seda
    Priorat, Garnatxa blanca, Viogner.
    1 Ampolla Plantadeta Blanc
    Priorat, Garnatxa blanca i Muscat.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Blanc
    Terra Alta, Garnatxa Blanca.
    1 Ampolla Ilercavònia
    Terra Alta, Garnatxa.


    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating