Cava

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

Comprant per
  • Lola Rosado Brut Canals Munne
    13,50 €
    Sense estoc

    Lola Rosado Brut Canals Munne és un escumós rosat monovarietal, 100% Pinot Noir. Escumós amb intens sabor de fruita, voluptuós, equilibrat, fresc i persistent. Té un dolçor equilibrat excel·lent.

  • Raventós Rosell Reserva Brut Nature
    9,85 €

    Raventós Rosell Reserva és un escumós Brut Nature cupatge de Xarel·lo, Macabeu, Chardonnay, Pinot Noir i Parellada. És un cava sec, franc i complex. Molt ampli i cremós.

  • Raventós Rosell Rosé
    9,95 €
    Sense estoc

    Raventós Rosell Rosé és un escumós Brut Nature, 100% monovarietal de Pinot Noir. És un cava agradable, fresc, cremós amb bombolles suaus i persistents.

  • Magnum La Finca de Raventós i Blanc Gran Reserva
    45,50 €
    Sense estoc

    La Finca de Raventós i Blanc Gran Reserva és un cava Gran Reserva Brut elaborat amb cinc varietats diferents de raïm però que té com a base principal el Xarel·lo cosa que el fa un ensamblatge innovador. És el primer vi espumós de la cava Raventós i Blanc, que el seu coupage inicial va ser fet per Josep María Raventós Blanc abans de morir. Un vi espumós de finca, amb el segell personal del seu creador.

  • Privat Brut Reserva 2020
    9,95 €
    Sense estoc

    Privat Brut Reserva és un cava premium ecològic Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. Un cava excepcional molt suau, fresc, delicat i elegant que no t'has de perdre.

  • Aire de l'Origan Rosé Brut Nature 2021

    Aire de l'Origan Rosé és un cava rosat Brut Nature coupage de Pinot Noir i Xarel·lo de les cavas Origan. És un escumós de gran intensitat aromàtica i amb una entrada en boca suau. Es caracteritza per la seva untuositat, amplitut i bona acidesa.

  • Blanca Cusiné 2013
    22,90 €

    Blanca Cusiné és un cava ecològic amb un coupage variat de Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir procedents de les finques Parés Baltà i Les Torres. És un excel·lent cava d'elaboració complexe i minuciosa, orgànic i biodinàmic que fa homenatge al relleu generacional del celler.

  • Juvé y Camps Blanc de Noirs
    27,75 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps Blanc de Noirs és un cava Reserva Brut elaborat amb la millor selecció de Pinot Noir, en la propietat d'Espiells. Un escumós amb un aroma sorprenent, elegant i complexe mentre que en boca ofereix estructura i fruitositat. Ens convida a gaudir d'una riquesa de sensacions extraordinaries.

  • Maria Rigol Rosat Reserva Brut Nature Ecològic 2016

    Maria Rigol Rosado Reserva Brut Nature Ecológico es un espumoso monovarietal, 100% Pinot Noir de agricultura ecológica. Vino intenso, fresco y elegante. Excelente intensidad aromática con un fondo floral ligero y elegante. Entrada en boca vinosa y acidez vibrante. Un rosado sorprendénte.

  • Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat 2014
    13,75 €

    Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat és un escumós coupage de Monastrell, Pinot Noir i Trepat procedents de ceps plantats fa 30 i 15 anys en l'Alt Penedès en sòls calcaris. En nas una paleta aromàtica espectacular que escandalitza els sentits mentre que en boca és vibrant, fresc i intens.

  • Privat Brut Nature Reserva 2021
    10,90 €

    Privat Brut Nature Reserva és un cava premium ecològic Brut Nature coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. Un cava fresc i elegant que és una experiència per als sentits.

  • Privat Brut Nature Rosé 2019
    11,25 €

    Privat Brut Nature Rosé és un cava premium ecològic Brut Nature coupage de Chardonnay i Pinot Noir. Un espectacular rosat suau, afruitat i molt complex al paladar. Te'l perdràs?

  • Raventós Rosell Reserva Heretat Brut
    12,65 €

    Raventós Rosell Reserva Heretat Brut és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. És un cava d'intensitat mitja, franc, cremós, estructurat i amb una agradable acidesa. Un cava harmoniós i elegant.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating