Escumosos

Busca el cava que més t'agradi per acompanyar totes les teves celebracions en una amplia selecció d'escumososque inclou des dels elegants gran reserva fins els caves més joves.

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 65

Comprant per
  • Raventós Rosell Reserva Heretat Brut
    12,65 €

    Raventós Rosell Reserva Heretat Brut és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. És un cava d'intensitat mitja, franc, cremós, estructurat i amb una agradable acidesa. Un cava harmoniós i elegant.

  • Selecció caves Olivella i Bonet
    32,74 € Regular Price 34,45 €
    Sense estoc

    Selecció caves Olivella i Bonet

    La selecció conté:

    OLIVELLA I BONET BRUT
    Aroma fresc i afruitat amb una delicadesa suau al tast.
    OLIVELLA I BONET BRUT NATURE
    Fermentació i envelliment en ampolla entre 14 i 18 mesos.
    OLIVELLA I BONET RESERVA ESPECIAL BRUT NATURE
    Aroma fi i subtil. Afruitat en nas.
    OLIVELLA I BONET ROSAT BRUT
    Aroma de fruites vermelles, fi i elegant amb una acidesa equilibrada.
    MONT CARANAC BRUT
    Sec amb uns fons fruiter i molt bona acidesa.
    MONT CARANAC BRUT NATURE
    Afruitat en nas. Forta personalitat, fi i subtil.

  • Carles Andreu Brut Reserva

    Carles Andreu Brut és un escumós coupage de Parellada i Macabeu, varietats típiques de la comarca. Ens trobem amb un cava jove i de forta personalitat.

  • Rosmas Semi Sec
    4,35 €

    Rosmas Semi Sec és un espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava llaminer, fresc i cremós amb un bombolla suau i persistent.

  • Rosmas Brut
    4,75 €

    Rosmas Brut és un escumós Brut coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava aromàtic i amb un bon pas per boca, equilibrat, fresc i amb un bon caràcter.

  • Rosmas Brut Nature
    4,75 €

    Rosmas Brut Nature és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aroma fresc i afruitat amb una delicadesa suau en la cata.

  • Rosmas Celler de l'Avi
    7,85 €

    Rosmas Celler de l'Avi és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava d'aroma net mentre que en boca és estructurat i suau. Cavas Rosmas elabora en el Penedès seguint la tradició familiar desde 1925 i aquest és un dels seus grans escumosos, no t'el perdis!

  • Rosmas Brut del Racó
    6,35 €

    Rosmas Brut del Racó és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Escumós fi i elegant amb notes subtils i equilibrades. En boca sabor intens, clàssic i harmoniós.

  • Rosmas Gran Reserva 2013
    14,95 €
    Sense estoc

    Rosmas Gran Reserva és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay. La joia de les Caves Rosmas que no et deixarà indiferent. Records de fruita i de la seva llarga criança.

  • Olivella i Bonet Brut
    5,45 €
    5

    Olivella i Bonet Brut és una cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i l'experiència dels més savis antecessors.

  • Raventós de Nit 2017
    19,25 €

    Raventós de Nit és un escumós rosat Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Monastrell. Un rosat que amaga ànima de blanc. En nas és un escumós complexe amb elegants matisos mentre que en boca és fresc i afruitat.

  • Mont Caranac Brut Nature
    5

    Mont Caranac Brut Nature és un cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupulosament el mètode i l'experiència dels més sabis antecessors.

  • Mont Caranac Brut
    8,25 €

    Mont Caranac Brut és un cava coupage de Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupulosament el mètode i l'experiència dels més sabis antecessors.

  • Llopart Brut Nature Reserva 2014
    14,25 €

    Llopart Brut Nature Reserva és un cava elaborat amb Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay. És un dels primers "brut nature" elaborats en el nostre país, consolidat com un gran clàssic.

  • Mas Tinell Brut Real GRAN Reserva
    14,90 €

    Mas Tinell Brut Real Reserva és un escumós Brut coupage de Xarel·lo, Parellada i Macabeu. Aromes de fruita agradables i harmoniós mentre que en boca té una bona acidesa i es presenta vivaç i molt fresc. Un escumós suau i llaminer.

  • Recaredo Terrers Gran Reserva Brut Nature 2018
    Special Price 26,50 € Regular Price 28,50 € Estalvi 7%

    Recaredo Terrers Gran Reserva és un caa Brut Nature totalmente seco elaborado con Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedentes de tierras calcàreas. És un cava que expressa la profunditat, transparència, lluminositat i frescor del paisatge de l'Alt Penedès.

  • Raventós Rosell Reserva Brut Nature
    9,85 €

    Raventós Rosell Reserva és un escumós Brut Nature cupatge de Xarel·lo, Macabeu, Chardonnay, Pinot Noir i Parellada. És un cava sec, franc i complex. Molt ampli i cremós.

  • Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature 2018

    Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Agustí Torelló Brut Reserva

    Agustí Torelló Brut Reserva és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada procedents de vinyes velles de la zona del Penedès. Un cava clàssic per qualsevol hora del día. Un cava que treballa amb les varietats autòctones i llargues criançes fins aconseguir una exquisidesa. Aromàtic, fruiter i fresc.

  • Agustí Torelló Brut Nature Gran Reserva
    16,90 €

    Agustí Torelló Brut Nature Gran Reserva és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada procedents de vinyes velles de les millors zones del Penedès. Escumós amb cos i estructura, de caràcter fresc i molt elegant. És un cava diferent i molt precís. El vols provar?

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating