Escumosos

Busca el cava que més t'agradi per acompanyar totes les teves celebracions en una amplia selecció d'escumososque inclou des dels elegants gran reserva fins els caves més joves.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 108

  • Mirgin Laietà Gran Reserva 2017
    19,80 €

    Mirgin Laietà Gran Reserva és un escumós monovarietal, 100% Chardonnay. Aromes intensos mentre que en boca es mostra untuós, sec i lleugerament afruitat. És un cava molt saborós per sorprendre a tots els sentits.

  • Carles Andreu Reserva Barrica Brut Nature 2017
    17,90 €

    Carles Andreu Reserva Barrica Brut Nature és un cava que s'elabora a partir d'una selección molt acurada de vins base de Macabeu, Parellada i Chardonnay procedents de vinyes de producció equilibrada. És un cava molt afruitat en nas mentre que en boca es presenta fresc i persistent. Amb una criança de 26 mesos, un cava que no t'has perdre.

  • Carles Andreu Rosat Barrica

    Carles Andreu Rosat Barrica és un escumós monovarietal, 100% Trepat. Un cava extraordinari que mereix la pena conèixer ja que sorprendrà a tots els teus sentits. Es presenta estructurat, madura, intens i molt complex, així que no te'l perdis!

  • Aire de l'Origan Brut Nature 2020

    Aire de l'Origan és un cava blanc joe Brut Nature coupage de Chardonnay, Macabeu, Parellada i Xarel·lo de les cavas Origan. Un excel·lent comodí gastronòmic gràcies a la seva entrada plena en boca, la seva frescor i fruitositat.

  • Carles Andreu Brut Reserva

    Carles Andreu Brut és un escumós coupage de Parellada i Macabeu, varietats típiques de la comarca. Ens trobem amb un cava jove i de forta personalitat.

  • Rosmas Semi Sec
    4,35 €

    Rosmas Semi Sec és un espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava llaminer, fresc i cremós amb un bombolla suau i persistent.

  • Rosmas Brut
    4,75 €

    Rosmas Brut és un escumós Brut coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava aromàtic i amb un bon pas per boca, equilibrat, fresc i amb un bon caràcter.

  • Rosmas Brut Nature
    4,75 €

    Rosmas Brut Nature és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aroma fresc i afruitat amb una delicadesa suau en la cata.

  • Rosmas Celler de l'Avi
    7,85 €

    Rosmas Celler de l'Avi és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava d'aroma net mentre que en boca és estructurat i suau. Cavas Rosmas elabora en el Penedès seguint la tradició familiar desde 1925 i aquest és un dels seus grans escumosos, no t'el perdis!

  • Rosmas Brut del Racó
    6,35 €

    Rosmas Brut del Racó és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Escumós fi i elegant amb notes subtils i equilibrades. En boca sabor intens, clàssic i harmoniós.

  • Rosmas Gran Reserva 2013
    14,95 €
    Sense estoc

    Rosmas Gran Reserva és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay. La joia de les Caves Rosmas que no et deixarà indiferent. Records de fruita i de la seva llarga criança.

  • Olivella i Bonet Brut
    5,45 €
    5

    Olivella i Bonet Brut és una cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i l'experiència dels més savis antecessors.

  • Raventós de Nit 2017
    19,25 €

    Raventós de Nit és un escumós rosat Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Monastrell. Un rosat que amaga ànima de blanc. En nas és un escumós complexe amb elegants matisos mentre que en boca és fresc i afruitat.

  • Mont Caranac Brut Nature
    5

    Mont Caranac Brut Nature és un cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupulosament el mètode i l'experiència dels més sabis antecessors.

  • Mont Caranac Brut
    8,25 €

    Mont Caranac Brut és un cava coupage de Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupulosament el mètode i l'experiència dels més sabis antecessors.

  • Llopart Brut Nature Reserva 2014
    14,25 €

    Llopart Brut Nature Reserva és un cava elaborat amb Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay. És un dels primers "brut nature" elaborats en el nostre país, consolidat com un gran clàssic.

  • Mas Tinell Brut Real GRAN Reserva
    14,90 €

    Mas Tinell Brut Real Reserva és un escumós Brut coupage de Xarel·lo, Parellada i Macabeu. Aromes de fruita agradables i harmoniós mentre que en boca té una bona acidesa i es presenta vivaç i molt fresc. Un escumós suau i llaminer.

  • Recaredo Terrers Gran Reserva Brut Nature 2018
    Special Price 26,50 € Regular Price 28,50 € Estalvi 7%

    Recaredo Terrers Gran Reserva és un caa Brut Nature totalmente seco elaborado con Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedentes de tierras calcàreas. És un cava que expressa la profunditat, transparència, lluminositat i frescor del paisatge de l'Alt Penedès.

  • Llopart Brut Nature Integral 2018
    15,25 €

    Llopart Brut Nature Integral és un escumós coupage de Parellada, Chardonnay i Xarel·lo, de cultiu ecològic. Un cava fresc, lleuger i suau, la màxiam expressió dels matissos varietals de la Heredad can Llopart de Subirats.

  • Lola Rosado Brut Canals Munne
    13,50 €
    Sense estoc

    Lola Rosado Brut Canals Munne és un escumós rosat monovarietal, 100% Pinot Noir. Escumós amb intens sabor de fruita, voluptuós, equilibrat, fresc i persistent. Té un dolçor equilibrat excel·lent.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating