Vermut Rojo

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 35

  • Imprescindibles Vermut I
    45,60 € Regular Price 50,65 €

    Imprescindibles Vermut I es una selección de 6 vermouths con la que poder hacer un delicioso recorrido por la cuna del vermut, Reus, sorbo a sorbo. Degusta 6 vermuts diferentes y déjate sorprender por cada uno de ellos.

    1 botella de Vermouth Olave Reserva
    1 botella de Vermouth Rofes Rojo
    1 botella de Vermouth De Muller Reserva
    1 botella de Vermouth Fot-li Rojo
    1 botella de Vermouth Cori Negre
    1 botella de Vermouth Yzaguirre Rojo

  • Vermut Miró Rojo 75cl
    Special Price 4,95 € Regular Price 5,50 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Rojo es un vermú rojo, el auténtico vermut de Reus conocido por todo el mundo. Siempre siguiendo la receta familiar mejor guardada a lo largo de los años que le hace inimitable por su exquisito sabor único. Inconfundibles aromas y en boca sutilmente dulce con un ligero toque amargo.

    FORMATO BOTELLA 75cl

  • Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo es un vermut elaborado por Priorat B&D Lab en la localidad de Bellmunt del Priorat, corazón de la celestial y bella Priorat.  Es un vermouth complejo y con un inusual toque ahumado que quien lo prueba queda totalmente fascinado.

  • Vermut Les Cousins Donzell
    11,50 €

    Vermut Les Cousins Donzell es un vermut con base de vino rosado que sorprende por su vuelta a lo orígenes pero con un guiño de modernidad. Es un vino aromatizado, de sabor refinado y elegante que no debes dejar de probar.

  • Vermouth Yzaguirre Negre Clàssic
    7,50 €
    5

    Vermouth Yzaguirre Negre Clàssic és un vermut intens, d'estructura aromàtic agradable i molt particular. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

  • Vermut Miró Negre

    Vermut Miró Negre és un vermut, l'autèntic vermut de Reus conegut per tot el món. Sempre seguint la recepta familiar millor guardada al llarg dels anys que el fa inimitable pel seu exquisit sabor únic. Inconfusibles aromes y en boca subtilment dolç amb un lleuger toc amarg.

    MEDALLA OR PREMIS VINARI 2018 - CATEGORIA DE VERMUTS NEGRES

  • Vermut Rofes Negre 1L
    7,90 €

    Vermut Rofes és un vermut negre amb més de cent anys de tradició familiar i camí de la cinquena genereació. Extraordinària qualitat, aroma delicat i dolç amargor.

  • Vermut Iris Negre
    4.35

    El Vermouth Iris ha estat elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la fórmula tradicional, que durant dècades li ha donat aquest sabor i aroma característics. 

  • Vermut El Bandarra
    9,95 €

    El Bandarra és un vermut artesà suau amb sensacions amargants, elaborat amb Xarel·lo i Macabeu. Entrada suau i llaminera en boca que et deixa amb ganes de més. Presentat en ampolla tipus gaseosa.

  • Vermouth Olave Negre
    6,95 €

    Vermouth Olave Negre és un vermut elaborat seguint els mètodes tradicionals utilitzant més de 80 plantes aromàtiques que es deixen macerar per posteriorment passar a les barriques de roure. Un vermut amb molta personalitat olfactiva i de bona intensitat en boca.

    ¡COMPRA 3 VERMUT OLAVE I DE REGAL 2 GOTS!
    *fins a final d'existències

  • Vermut Mercadal Negre 1L

    Vermut Mercadal Negre és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de vidre.

  • Vermut Negre de Falset
    8,25 €

    Vermut Negre de Falset es segueix elaborant des de fa més de 100 anys amb la mateixa recepta. Segueixen confiant en la garnatxa i la carinyena, en la selecció d'herbes aromàtiques i en les històriques bòtes de la bodega.

  • Miniatura Vermut Miró Negre
    1,65 €
    Sense estoc

    Mini Vermouth Miró Negre, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Negre
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Negre està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Giniris Vermouth & Gin Premium
    15,50 €

    Vermouth Giniris, es un innovador vermut de la bodega De Muller.

    Su peculiar sabor se consigue mediante una maceración de enebro durante 3 meses  en barricas de roble Francés. Incorporando esta esencia de ginebra a la mezcla artesanal de las hierbas, raíces y flores que forman la base de todos los vermouths de la casa De Muller.

    ¡El sabor del Vermouh Iris de siempre con infusión de Ginebra, te sorprenderá!

    Disfrútalo como aperitivo o como cocktail

  • Vermut Musugorri
    9,25 €
    Sense estoc

    Vermut Musugorri és un vermut vermell fidel reflexe de la zona de la que procedeix, la Secuita. És autèntic i singular amb aromes i sabors complexos i purs. Un vermut espectacular et farà repetir.

  • Vermouth Dos Déus Estrellas Constelación
    13,65 €

    Dos Déus Estrelles és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona. Aquest vermouth uneix la cultura clàssica amb la contemporànea, lo tradicional amb lo modern, velles receptes amb nous conceptes ja que s'elabora amb un 80% de vermouth reserva i un 20% de vermouth madurat durant 1 any en barriques seguint el sistema de soleres.

  • Vermut Rojo Fot-li Reus
    9,90 €

    Fot-li és un deliciós vermut negre elaborat amb raïm blanc, principalement de garnatxa blanca, i macerat amb 19 plantes aromàtiques seguint la tradició del famós vermut de Reus.

  • Vermut Bertsolari

    Bertsolari és un vi aromatitzat preparat a base de vi, sucre, alcohol i una maceració de diferents botànics on destaca l'artesania, donant com a resultat un característic sabor dolç, amarc i aromàtic, tan apreciat per prendre en cóctel o en aperitiu. Un vermut mediterrani, natural i autèntic.

  • Vermouth Padró & Co Negre Clàssic
    9,95 €

    Vermouth Padró & Co Negre Clàssic és un vermut tradicional que evoca aromes herbacis i medicinals del passat. Vermut molt expressiu amb boca cremosa i fresca. Vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Rating