Vermouth / Vermut

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 77

  • Vermouth Fontalia Sweet White
    6,95 €
    Sense estoc

    Vermouth Fontalia Sweet White és un vermut blanc dolç elaborat amb els millors vins de la zona del Priorat. És un vermut fresc amb notes afruitades i lleugers tocs especiats.

    PREMIS
    Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2019 - Vinari d'Or

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Blanco
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Blanco es un vermouth blanco de gama joven y fresca que vuelve a la raíces del vermouth del Priorat. Suave y refrescante con una fusión de aromas típicamente mediterráneos.

    Medalla de Plata - San Francisco World Spirits Competition 2021
    Medalla de Oro - Premios Vinari 2021

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo es un vermouth rojo reserva que vuelve a las raíces del vermouth del Priorat. Un vermouth que seduce por sus aromas especiados y una sensación semidulce en boca.

    Vinari Gran Or - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022
    Millor Vermut de Catalunya - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022

  • Vermouth Olave Blanc
    6,95 €

    Vermouth Olave Blanc és un vermut blanc, un aperitiu excel·lent amb pas per bóta i repòs en ampolla. Aromes complexos i pas per boca persistent i amb final amarg i durador.

    ¡COMPRA 3 VERMUT OLAVE I DE REGAL 2 GOTS!
    *fins a final d'existències

  • Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut vermell únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Concentrat per Vermut Blanc The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Blanc The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi blanc, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut blanc únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Concentrat per Sangria The Syrup Factory
    2,45 €

    Concentrat per Sangria The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi o cava per obtenir una sangria única. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar per la teva sangria (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llesta la teva sangria.

    Aquest kit de sangria és una manera divertida i creativa per a que creïs una sangria única feta per tu.

    Format: Llauna 200ml




  • Vermut Iris Blanc Garrafa 5L
    23,50 €

    Garrafa de 5 litres de Vermut Iris Blanc elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques que segueixen la fórmula tradicional de dècades. Aroma molt suau i penetrant mentre que en boca es presenta dolç i melós.

  • Vermut Cori Blanc

    Vermut Cori Blanc és un vermut blanc elaborat per la casa el Museu del Vermut en col·laboració amb Vermuts Miró. El vermut de Reus per excel·lència que agrada a tots els paladars fins i tot als més exigents.

    Medalla de Plata 2016 - Premis Vinari dels Vermuts Catalans
    Medalla de Plata 2017 - Premis Vinari dels Vermuts Catalans

  • Miniatura - Botellin Vermut Miró Rojo 10cl
    2,75 €

    Miniatura Vermouth Miró Negre és una ampolleta de 10cl per gaudir en format individual de la dosi exacta per assaborir l'autèntic vermut de Reus en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals.

    Mesures: 16,20 cm d'alçada x 4,4 cm de diàmetre

  • Miniatura - Botellin Vermut Miró Blanco 10cl
    2,75 €

    Miniatura Vermouth Miró Blanc és una ampolleta de 10cl per gaudir en format individual de la dosi exacta per assaborir l'autèntic vermut de Reus en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals.

    Mesures: 16,20 cm d'alçada x 4,4 cm de diàmetre

  • Vermut Myrrha Blanc
    5,95 €

    Vermut Myrrha Blanc és un vermut elaborat a partir d'una infusió exclusiva d'herbes aromàtiques i envellit en botes. Dens amb una agradable dolçor i sensació de acidesa fresca.

  • Vermouth Padró & Co Dorado Amargo Suave
    10,75 €

    Vermouth Padró & Co Daurat Amarg Suau és un vermut tradicional amb una característica principal peculiar perquè no porta caramel, proporcionant un particular color daurat com els antics vermuts casolans.

  • Vermut Miró Gran Reserva
    Special Price 13,52 € Regular Price 14,95 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Gran Reserva és un vermut premium amb cos i complex. Té un llarg procés de maceració en botes de roure francès. Destaca per la seva complexa estructura i equilibri.

  • Vermut Rofes Blanc 1L
    7,90 €

    Vermut Rofes Blanc és un vermut blanc amb més de cent anys de tradició familiar i camí de la cinquena genereació. Extraordinària qualitat, aroma delicat i dolç amargor.

  • Vermouth Yzaguirre Rosé Premium
    7,25 €

    Vermouth Yzaguirre Rosé és un vermut rosat agradable i atractiu a la vista que ens suggereix un producte cosmopolita i contemporani ideal per prendre en l'after work o bé per iniciar-se en la degustació del vermut.

  • Vermouth de Capçanes
    9,15 €

    Vermouth de Capçanes es un vermut elaborado con garnacha blanca y macabeo. Un vermut con mucho carácter y con sello Montsant elaborado por Celler Capçanes en la región del Priorat. Éste es un vermut que envejece con el método Solera en barricas de roble francés.

  • Vermut Mercadal Reserva 1L
    9,50 €

    Vermut Mercadal Reserva Castanyer és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de vidre.

  • Vermut Xalar
    12,60 €

    Vermut Xalar és un vermut blanc de caràcter mediterràni ideal per gaudir amb la familía i els amics. Vermut de caràcter, molt fresc i complex elaborat amb més de 30 plantes i espècies que aporten complexitat, frescor i delicadesa.

  • Vermut Rofes Negre 1L
    7,90 €

    Vermut Rofes és un vermut negre amb més de cent anys de tradició familiar i camí de la cinquena genereació. Extraordinària qualitat, aroma delicat i dolç amargor.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Rating