Vermouth / Vermut

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 77

  • Imprescindibles Vermut I
    45,60 € Regular Price 50,65 €

    Imprescindibles Vermut I es una selección de 6 vermouths con la que poder hacer un delicioso recorrido por la cuna del vermut, Reus, sorbo a sorbo. Degusta 6 vermuts diferentes y déjate sorprender por cada uno de ellos.

    1 botella de Vermouth Olave Reserva
    1 botella de Vermouth Rofes Rojo
    1 botella de Vermouth De Muller Reserva
    1 botella de Vermouth Fot-li Rojo
    1 botella de Vermouth Cori Negre
    1 botella de Vermouth Yzaguirre Rojo

  • Vermut Miró Rosé
    7,25 €

    Vermut Miró Rosé es el nuevo vermouth rosado de Vermuts Miró elaborado con más de 48 botánicos. Éste es un vermouth evolucionado para tomar entre horas en formato de copa larga o cocktail. Tiene un carácter especial y muy fresco. Anímate a  hacer la combinación perfecta: 50% Miró Rosé y 50% Tónica y disfrutar del momento.

    Gluten Free - Vegano

  • Vermut Miró Rojo 75cl
    Special Price 4,95 € Regular Price 5,50 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Rojo es un vermú rojo, el auténtico vermut de Reus conocido por todo el mundo. Siempre siguiendo la receta familiar mejor guardada a lo largo de los años que le hace inimitable por su exquisito sabor único. Inconfundibles aromas y en boca sutilmente dulce con un ligero toque amargo.

    FORMATO BOTELLA 75cl

  • Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo es un vermut elaborado por Priorat B&D Lab en la localidad de Bellmunt del Priorat, corazón de la celestial y bella Priorat.  Es un vermouth complejo y con un inusual toque ahumado que quien lo prueba queda totalmente fascinado.

  • Vermut Estones PX
    19,80 €

    Vermut Estones PX un vermut rojo muy singular elaborado con uva Pedro Ximénez que viene de la mano de Vins de Mas el Sersal debajo de una receta muy golosa con la combinación de botánicos que maceran el Pedro Ximénez y que aportan al vermut de Estones una personalidad propia. Un vermut realmente sorprendente que no se te puede explicar, debes probar.

    Medalla de Oro - Premis Vinari 2023

  • Vermut Les Cousins Donzell
    11,50 €

    Vermut Les Cousins Donzell es un vermut con base de vino rosado que sorprende por su vuelta a lo orígenes pero con un guiño de modernidad. Es un vino aromatizado, de sabor refinado y elegante que no debes dejar de probar.

  • Vermut Miró Negre

    Vermut Miró Negre és un vermut, l'autèntic vermut de Reus conegut per tot el món. Sempre seguint la recepta familiar millor guardada al llarg dels anys que el fa inimitable pel seu exquisit sabor únic. Inconfusibles aromes y en boca subtilment dolç amb un lleuger toc amarg.

    MEDALLA OR PREMIS VINARI 2018 - CATEGORIA DE VERMUTS NEGRES

  • Vermut Miró Blanc
    6,95 €

    Vermut Miró Blanc és un vermut blanc, la barreja perfecta de vi blanc sec com a base amb un toc ensucrat, suau i refinat. Seguint la recepta familiar inimitable pel seu exquisit sabor únic. Suau i refrescant en boca.

  • Vermouth Olave Blanc
    6,95 €

    Vermouth Olave Blanc és un vermut blanc, un aperitiu excel·lent amb pas per bóta i repòs en ampolla. Aromes complexos i pas per boca persistent i amb final amarg i durador.

    ¡COMPRA 3 VERMUT OLAVE I DE REGAL 2 GOTS!
    *fins a final d'existències

  • Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut vermell únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Concentrat per Vermut Blanc The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Blanc The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi blanc, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut blanc únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Concentrat per Sangria The Syrup Factory
    2,45 €

    Concentrat per Sangria The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi o cava per obtenir una sangria única. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar per la teva sangria (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llesta la teva sangria.

    Aquest kit de sangria és una manera divertida i creativa per a que creïs una sangria única feta per tu.

    Format: Llauna 200ml




  • Vermut Iris Blanc Garrafa 5L
    23,50 €

    Garrafa de 5 litres de Vermut Iris Blanc elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques que segueixen la fórmula tradicional de dècades. Aroma molt suau i penetrant mentre que en boca es presenta dolç i melós.

  • Vermut Cori Blanc

    Vermut Cori Blanc és un vermut blanc elaborat per la casa el Museu del Vermut en col·laboració amb Vermuts Miró. El vermut de Reus per excel·lència que agrada a tots els paladars fins i tot als més exigents.

    Medalla de Plata 2016 - Premis Vinari dels Vermuts Catalans
    Medalla de Plata 2017 - Premis Vinari dels Vermuts Catalans

  • Miniatura - Botellin Vermut Miró Rojo 10cl
    2,75 €

    Miniatura Vermouth Miró Negre és una ampolleta de 10cl per gaudir en format individual de la dosi exacta per assaborir l'autèntic vermut de Reus en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals.

    Mesures: 16,20 cm d'alçada x 4,4 cm de diàmetre

  • Miniatura - Botellin Vermut Miró Blanco 10cl
    2,75 €

    Miniatura Vermouth Miró Blanc és una ampolleta de 10cl per gaudir en format individual de la dosi exacta per assaborir l'autèntic vermut de Reus en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals.

    Mesures: 16,20 cm d'alçada x 4,4 cm de diàmetre

  • Vermut Myrrha Blanc
    5,95 €

    Vermut Myrrha Blanc és un vermut elaborat a partir d'una infusió exclusiva d'herbes aromàtiques i envellit en botes. Dens amb una agradable dolçor i sensació de acidesa fresca.

  • Vermouth Padró & Co Dorado Amargo Suave
    10,75 €

    Vermouth Padró & Co Daurat Amarg Suau és un vermut tradicional amb una característica principal peculiar perquè no porta caramel, proporcionant un particular color daurat com els antics vermuts casolans.

  • Vermut Miró Gran Reserva
    Special Price 13,52 € Regular Price 14,95 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Gran Reserva és un vermut premium amb cos i complex. Té un llarg procés de maceració en botes de roure francès. Destaca per la seva complexa estructura i equilibri.

  • Vermut Rofes Blanc 1L
    7,90 €

    Vermut Rofes Blanc és un vermut blanc amb més de cent anys de tradició familiar i camí de la cinquena genereació. Extraordinària qualitat, aroma delicat i dolç amargor.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Rating