Miniaturas

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-27 de 27

  • Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años
    3,00 €

    Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años és un mini botellin de 5cl de whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

  • Miniatura Whisky Cardhu Single Malt 12 años
    4,50 €
    Sense estoc

    Miniatura Whisky Cardhu Single Malt 12 años és un mini botellin de 5cl del whisky pur de malt escocès de la gama Cardhu, un dels més populars i coneguts que es presenta en una elegant ampolla amb tap de fusta de faig. Whisky dolç, net, fresc i amb tocs de roure.

    PRESENTACIÓN SENSE ESTOIG

  • Miniatura The Macallan Triple Cask Matured
    5,00 €
    Sense estoc

    Miniatura The Macallan Triple Cask Matured és un mini botellin de 5cl del whisky escocès Highland Single Malt harmoniós amb un caràcter acollidor ja que combina l'estil clàssic de Macallan i l'inconfusible dolçor del roure americà. Whisky persistent, càl·lid, dolç i sec. El whisky perfecte!

  • Miniatura The Macallan Double cask 12 anys
    8,90 €
    Sense estoc

    Miniatura The Macallan Double Cask 12 años és un whisky escocès Highland Single Malt harmoniós amb un caràcter acollidor ja que combina l'estil clàssic de Macallan i l'inconfusible dolçor del roure americà. Whisky persistent, càl·lid, dolç i sec. El whisky perfecte!

  • Mini Ampolla Beefeater
    1,60 €

    Mini Ampolla Beefeater és una ginebra London Dry Gin feta amb un intens toc de ginebre i fortes notes cítriques. Una ginebra excepcional amb aromes complexos en nas i matisos afruitats i herbals en boca.
    Material: Plàstic

  • Miniatura - Botellin Vermut Miró Rojo 10cl
    2,75 €

    Miniatura Vermouth Miró Negre és una ampolleta de 10cl per gaudir en format individual de la dosi exacta per assaborir l'autèntic vermut de Reus en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals.

    Mesures: 16,20 cm d'alçada x 4,4 cm de diàmetre

  • Miniatura - Botellin Vermut Miró Blanco 10cl
    2,75 €

    Miniatura Vermouth Miró Blanc és una ampolleta de 10cl per gaudir en format individual de la dosi exacta per assaborir l'autèntic vermut de Reus en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals.

    Mesures: 16,20 cm d'alçada x 4,4 cm de diàmetre

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating