Miniaturas

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 27

  • Miniatura Aiguardent d'Orujo Blanc Panizo
    1,60 €

    Aiguardent d'Orujo Blanc Panizo és un aiguardent onbtingut mitjançant la destil·lació dels orujos en calderes de coure. Incolor i brillant. Aromes intensos amb records vegetals mentre que en boca es mostra sec amb bona intensitat.

  • Miniatura Licor d'Herbes Panizo
    1,60 €

    Orujo d'Herbes Panizo és un licor que s'obté de la maceració de 33 classes diferents d'herbes. Producte tradicional del nort d'Espanya. Licor amb un suau aroma a herbes silvestres, mentolats i cítrics.

    MEDALLA D'OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017
    90 PUNTS GUIA PEÑÍN

  • Miniatura Crema d'Orujo Panizo
    1,60 €

    Crema d'Orujo Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo barrejat amb la millor crema de llet. Aromes suaus mentre que en boca ens trobem amb un fi paladar que el converteixen en un exquisit licor.

    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION. CONCURS MUNDIAL BRUSELES 2017
    MEDALLA OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017

  • Miniatura Chartreuse Groc
    3,95 €
    Sense estoc

    Chartreuse Groc és un licor d'herbes tradicionals francés elaborat amb més de 130 plantes i substàncies vegetals.

  • Miniatura Chartreuse Verd
    5,75 €

    Chartreuse Verde és un licor d'herbes tradicional francès compost per més de 130 plantes i substàncies vegetals. L'únic en el món de color verd, natural fins i tot en el seu color.

  • Miniatura - Botellin Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva 10cl
    2,35 €

    Miniatura Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva es un botellín de 10cl para disfrutar en formato individual de la dosis exacta para saborear el auténtico vermut de Reus en un aperitivo o para realizar los combinados ideales. Es uno de los mejores vermuts que podras degustar.

    Premio VINARI ORO 2015 y Premio CINVE ORO 2014.

    Medidas: 16 cm de altura x 4 cm de diámetro

     

  • Miniatura Vermut Miró Negre
    1,65 €
    Sense estoc

    Mini Vermouth Miró Negre, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Miniatura Vermut Miró Blanc
    1,65 €

    Mini Vermouth Miró Blanc, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Blanc
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Blanc està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Negre
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Negre està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Miniatura G'Vine Floraison
    6,50 €

    Miniatura G'Vine Floraison és un mini botellí de 5cl de la ginebra elaborada a França i és la primera del món que utiliza el raïm verd (Ugni-Blanc) procedent de la regió de Cognac juntament amb al flor d'aquest per crear una concept radicalment diferent. Sedueix tant als amants del món de la ginebra com als paladars novells.

  • Miniatura Gin Bulldog
    2,50 €
    Sense estoc

    Miniatura Bulldog és un mini botellín de 5cl de la ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Miniatura Ginebra Nordés Premium
    5,50 €

    Miniatura Ginebra Nordés Premium és un mini botellín de la ginebra Premium d'origen gallec que homentaja la terra, rica en aromes naturals i sabors exquisits. Nordés és Galicia en estat pur. Caràcter, sabor i aromes.

  • Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa
    2,50 €

    Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa és un mini botellin de 5cl de la ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra original amb un toc dolç, intens aroma i sabor a maduixa i ginebre.

  • Miniatura Gin Hendrick's
    4,00 €

    Miniatura Gin Hendrick's és un mini botellin de 5cl de la ginebra Escocesa elaborada artesanalment seguint una vella recepta tradicional. Una ginebra que infusiona de manera excepcional l'extraordinària Rosa Damascena de Bulgària i cogombres seleccionats dels millors productors per aconseguir una ginebra amb un sabor especial i diferent.

  • Miniatura Courvoisier VS
    3,00 €

    Miniatura Courvoisier VSOP és un mini botellin de 5cl del brandy produït a França conegut com "El Cognac de Napoleó". Brandy de gran qualitat amb aromes florals i afruitats mentre que en boca es mostra càlid, fi i lleuger.

    PRESENTACIÓ SENSE ESTOIG

  • Miniatura Whisky Jack Daniel's
    2,50 €

    Miniatura Jack Daniel's és un mini botellin de 5cl de whisky que posseeix un gust delicat i únic. Madurat en barrils artesanals.

  • Miniatura Whisky The Famous Grouse
    2,50 €

    Miniatura Whisky The Famous Grouse és un mini botellin de 5cl del whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Miniatura DYC 8 años
    1,60 €

    Miniatura DYC 8 años és un mini botellin de 5cl del whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años
    3,00 €

    Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años és un mini botellin de 5cl de whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating