Miniaturas

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 21-27 de 27

  • Miniatura Crema d'Orujo Panizo
    1,60 €

    Crema d'Orujo Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo barrejat amb la millor crema de llet. Aromes suaus mentre que en boca ens trobem amb un fi paladar que el converteixen en un exquisit licor.

    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION. CONCURS MUNDIAL BRUSELES 2017
    MEDALLA OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017

  • Miniatura Chartreuse Groc
    3,95 €
    Sense estoc

    Chartreuse Groc és un licor d'herbes tradicionals francés elaborat amb més de 130 plantes i substàncies vegetals.

  • Miniatura Chartreuse Verd
    5,75 €

    Chartreuse Verde és un licor d'herbes tradicional francès compost per més de 130 plantes i substàncies vegetals. L'únic en el món de color verd, natural fins i tot en el seu color.

  • Miniatura Vermut Miró Negre
    1,65 €
    Sense estoc

    Mini Vermouth Miró Negre, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Miniatura Vermut Miró Blanc
    1,65 €

    Mini Vermouth Miró Blanc, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Blanc
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Blanc està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Negre
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Negre està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating