Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 89

Comprant per
  • Ginebra 7 Set de Gin
    20,50 €

    Ginebra 7 Set de Gin es una ginebra fresca y suave, ambientada en la bonita región de Cataluña. Una ginebra elaborada meticulosamente con siete botánicos y una destilación artesanal. Es la ginebra perfecta para cualquier ocasión ya que proporciona una armonía de sabores que equilibra perfectamente lo clásico y lo moderno. ¿Te la vas a perder?

  • Miniatura - Botellin Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva 10cl
    2,35 €

    Miniatura Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva es un botellín de 10cl para disfrutar en formato individual de la dosis exacta para saborear el auténtico vermut de Reus en un aperitivo o para realizar los combinados ideales. Es uno de los mejores vermuts que podras degustar.

    Premio VINARI ORO 2015 y Premio CINVE ORO 2014.

    Medidas: 16 cm de altura x 4 cm de diámetro

     

  • Vermut Miró Rosé
    7,25 €

    Vermut Miró Rosé es el nuevo vermouth rosado de Vermuts Miró elaborado con más de 48 botánicos. Éste es un vermouth evolucionado para tomar entre horas en formato de copa larga o cocktail. Tiene un carácter especial y muy fresco. Anímate a  hacer la combinación perfecta: 50% Miró Rosé y 50% Tónica y disfrutar del momento.

    Gluten Free - Vegano

  • Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo es un vermut elaborado por Priorat B&D Lab en la localidad de Bellmunt del Priorat, corazón de la celestial y bella Priorat.  Es un vermouth complejo y con un inusual toque ahumado que quien lo prueba queda totalmente fascinado.

  • Vermut Estones PX
    19,80 €

    Vermut Estones PX un vermut rojo muy singular elaborado con uva Pedro Ximénez que viene de la mano de Vins de Mas el Sersal debajo de una receta muy golosa con la combinación de botánicos que maceran el Pedro Ximénez y que aportan al vermut de Estones una personalidad propia. Un vermut realmente sorprendente que no se te puede explicar, debes probar.

    Medalla de Oro - Premis Vinari 2023

  • Vermut Les Cousins Donzell
    11,50 €

    Vermut Les Cousins Donzell es un vermut con base de vino rosado que sorprende por su vuelta a lo orígenes pero con un guiño de modernidad. Es un vino aromatizado, de sabor refinado y elegante que no debes dejar de probar.

  • Ron Cubano Havana Club 7
    22,95 €

    Ron Cubano Havana Club 7 és l'autèntica essència del ron cubà com diu el seu creador. És una barreja de roms excepcionals envellits, cadascun, per 7 anys. És un rom complex que es pot gaudir sol amb ginger ale.

  • Ron Cubano Havana Club Selección de Maestros
    49,50 €

    Ron Cubano Havana Club Selección de Maestros és el resultat de les millors barriques dels cellers mereixedors del segell "Selecció" pels Mestres del Rom Cubà. Un rom suau al paladar, agradable i aromàtic que t'embauca en un viatge per un món de sabors.

  • Alexander Grappa Bianca
    20,50 €

    Alexander Grappa Bianca és una grappa blanca elaborada amb una selecció de raïms procedents de Véneto per la bodega Alexander.

  • Chartreuse Jaune (Chartreuse Groc)
    34,50 €

    Chartreuse Groc és un licor d'herbes tradicionals francés elaborat amb més de 130 plantes i substàncies vegetals.

  • Chartreuse Verte (Chartreuse Verd)
    38,95 €

    Chartreuse Verde és un licor d'herbes tradicional francès compost per més de 130 plantes i substàncies vegetals. L'únic en el món de color verd, natural fins i tot en el seu color.

  • Licor de Crema d'Arrós Segadors del Delta

    Crema d'Arròs dels Segadors del Delta de l'Ebre és un licor exquisit i dolç, amb una textura cremosa i un sabor únics. Fruit de més de 150 anys de tradició i dels millors arrossos conreats per més de cinc generacions d'arrossaires en el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

  • Crema de Ratafia de l'Avi Guillem
    13,50 €
    5

    Crema de Ratafia de l'Avi Guillem és una crema que s'elabora afegint a la Ratafia llet i sucre, conferint-li una textura i un sabor únics.

  • Bombó de Ratafia de l'Avi Guillem
    13,20 €

    Bombó de Ratafia de l'Avi Guillem és el resultat d'una curosa selecció d'herbes aromàtiques, nous verdes i cacau que le confereixen un aroma i sabor únics.

  • Vermut El Bandarra
    9,95 €

    El Bandarra és un vermut artesà suau amb sensacions amargants, elaborat amb Xarel·lo i Macabeu. Entrada suau i llaminera en boca que et deixa amb ganes de més. Presentat en ampolla tipus gaseosa.

  • Licor Crema d'Arròs Bomba
    10,50 €

    Licor Crema d'Arròs Bomba elaborat mitjançant la reconeguda varietat autòctona: l'arròs Bomba, cultivat en els arrossals del Delta de l'Ebre. Apta per persones intolerants a la lactosa.

  • Bag in box Vermouth Miró Casero 5lts

    Bag in box Vermouth Miró conté 5 litres de l'autèntic vermut de Reus. Elaborat a base de vins de primera qualitat i plantes aromàtiques, totalment naturals, escollides curosament de la zona mediterranea. Una maceració marcada i elegant, que el fan lleugerament balsàmic.

  • The Macallan Double Cask 12 años
    74,50 €

    The Macallan Double Cask 12 años és un whisky escocès Highland Single Malt harmoniós amb un caràcter acollidor ja que combina l'estil clàssic de Macallan i l'inconfusible dolçor del roure americà. Whisky persistent, càl·lid, dolç i sec. El whisky perfecte!

  • Whisky Cardhu Single Malt 12 años
    36,90 €

    Cardhu Single Malt és un whisky pur de malt escocès de la gama Cardhu, un dels més populars i coneguts que es presenta en una elegant ampolla amb tap de fusta de faig. Whisky dolç, net, fresc i amb tocs de roure.

  • Whisky Passport Scotch
    11,75 €

    Passport Scotch és un whisky de tipus blended caracteritzat per estar compost a base de mescla de whiskies de malta de les Terres altes d'Escòcia amb altres de les Terres Baixes, més dolços i lleugers.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating