Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 101-120 de 272

  • Brandy Mascaró Ego
    42,50 €

    Mascaró Ego es un brandy elaborado con holandas de vino de variedades propias del Penedés. Madurado en barricas de roble Limousin durante un período mínimo de 8 años.

  • Cazalla Porthos
    11,35 €

    Cazalla Porthos és un anís elaborat artesanalment. Aroma sec i potent mentre que en boca és aspre i robust.

  • Amer Picon
    15,50 €
    5

    Amer Picon és una beguda fet a base de vi i destil·lats d'aquest, genciana, quinina i altres elements per especiar i aromatitzar, juntament amb algunes essències de plantes originàries d'Argelia.

  • Ron Don Papa
    32,50 €
    Sense estoc

    Rom Don Papa és un rom Premium elaborat en petites partides a l'Illa Negros Occidental a Filipines coneguda per la gran qualitat de la canya de sucre. Lleuger i afruitat d'olfacte, i suau i delicat en boca és un gran licor. 

  • Ron Don Papa 10 Años
    Special Price 49,95 € Regular Price 56,50 € Estalvi 12%
    Sense estoc

    Rom Don Papa 10 anys és un rom Premium edició limitada elaborat en petites partides a l'Illa Negros Occidental a Filipinas coneguda per la gran qualitat de la canya de sucre. Rom més fosc, profund i bo.

  • Ron Barceló Añejo
    13,95 €

    Ron Barceló Añejo es el fruit d'una cuidadosa selecció de les mels de canya de sucre. S'emmarca dins de la més pura i noble tradició de la República Dominicana. Es suau, sedós i amb bona profunditat en boca. 

  • Ron Bacardi Blanc
    17,90 €

    Ron Bacardi Blanc és un rom cubà pur i equilibrat que s'elabora mitjançant un innovador per aconseguir un rom de color transparent amb un gust suau i sec.

  • Ron Bacardi Black
    Special Price 17,35 € Regular Price 18,20 € Estalvi 5%

    Ron Bacardi Black és un rom fosc de primera qualitat de sabor suau i ric per consumidors elegants i sensuals.

  • Rom Cremat Pujol 2l
    27,30 €

    Rom Cremat Pujol és un rom nacional de primera qualitat, gustós i càlid.

  • Whisky Hibiki Suntory Harmony
    98,50 €

    Whisky Hibiki Harmony és l'exemple d'harmonia creat al 1989 per commemorar la filosofia de Suntory: viure en harmonia amb les persones i la natura. Elaborat amb una meticulosa barreja dels més selectes whiskies amb els que crear una harmonia de sabors i aromes. Una transparència que revela la complexitat.

  • Whisky Yamazaki Distiller's Reserve
    145,00 €
    Sense estoc

    Yamazaky Distiller's Reserve és el pioner del whisky japonès single malt. Un whisky suau que mostra una gran complexitat gràcies a la criança en botes de Xerès, Burdeos i Mizurana (roure japonès). És un whisky equilibrat de caràcter fruiter i  fresc.

  • Whisky Yamazaki 12 Anys
    165,00 €

    Whisky Yamazaki 12 años és el single malt més emblemàtic de Suntory. Whisky amb grans aromes fruiters i a fusta de mizunara.

  • Caixa regal 2 miniaturas Panizo
    4,50 €
    Sense estoc

    Preciós detall per bodes, bateigs, caomunions i qualsevol altre tipus d'esdeveniment compost per dues miniatures de Panizo (Licor d'Herbes i Aiguardent d'Orujo) amb el que sorprendre als teus convidats.

    Estoig amb ansa encunyada i finestra on poder ensenyar els productes que es troben al seu interior.
    Disponible en color Kraft (color marró/cartró).

    Mesures: 11'5x8'5x4 cm

  • Baileys Original Irish Cream
    14,25 €

    Baileys Original Irish Cream es la combinación más dulce de whisky y licores irlandeses, nata irlandesa e intensos aromas de chocolate y vainilla. En definitiva, una auténtica delicia que se puede tomar solo con hielo, crear cócteles, sobre helados...

  • Limoncello Guappo della Costiera
    9,80 €

    Limoncello Guappo della Costiera és un licor típic de la regió de Campania fresc i de fort sabor que s'obté per la infusió de pell de llimona en alcohol pur i aromes naturals. Un digestiu excel·lent que no has de deixar de tastar.

  • Vermouth Dos Déus Reserva Única
    25,50 €
    Sense estoc

    Dos Déus Reserva Única és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona amb soleras petites, majoritariament de 5 anys d'edat, i envellit en botes de roure americà de la zona de Cádiz. És un vermouth que destaca per la seva intensitat aromàtica, notes amargues entrellaçades amb una dolçor suau i integrada. Premi Gran Vinari d'Or al Millor  Vermut 2017.

  • Vermouth Dos Déus Estrellas Constelación
    13,65 €

    Dos Déus Estrelles és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona. Aquest vermouth uneix la cultura clàssica amb la contemporànea, lo tradicional amb lo modern, velles receptes amb nous conceptes ja que s'elabora amb un 80% de vermouth reserva i un 20% de vermouth madurat durant 1 any en barriques seguint el sistema de soleres.

  • Vermut Rojo Fot-li Reus
    9,90 €

    Fot-li és un deliciós vermut negre elaborat amb raïm blanc, principalement de garnatxa blanca, i macerat amb 19 plantes aromàtiques seguint la tradició del famós vermut de Reus.

  • Vermut Bertsolari

    Bertsolari és un vi aromatitzat preparat a base de vi, sucre, alcohol i una maceració de diferents botànics on destaca l'artesania, donant com a resultat un característic sabor dolç, amarc i aromàtic, tan apreciat per prendre en cóctel o en aperitiu. Un vermut mediterrani, natural i autèntic.

  • Vermut de Muller Reserva
    5

    De Muller Reserva és un vermut elaborat de forma artesanal. Clàssic aperitiu amb el peculiar sabor que caracteritza el tradicional vermut de Reus. Ideal per a qualsevol aperitiu.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating