Vermouth Dos Déus Reserva Única

Sense estoc
Graduació 
15 %
Ampolla 
1L
Codi
8437013437011
25,50 €

Detalls

Dos Déus Reserva Única és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona amb soleras petites, majoritariament de 5 anys d'edat, i envellit en botes de roure americà de la zona de Cádiz.

NOTA DE CATA
Color caramel fosc. Net i brillant. En nas podem percebre aromes rics i potents d'herbes aromàtiques i balsàmiques, mentre que en boca notem notes amargues. És un vermouth potent en boca encara que té un pas per paladar fresc. Té un punt de dolçor suau i integrat i un final amarg i elegant.

ELABORACIÓ
Elaborat amb vi de criança i herbes aromàtiques como el Dictam de Creta, la Artemisa Pontica, la Satureja Hortensis i la Genciana. Durant dos mesos es macera l'acohol amb la barreja de les diferents herbes abans comentades. Transcorregut aquest període es premsen les herbes per extreure l'extracte d'on es concentren els aromes i el sabor, i es barreja amb vi blanc de Tarragona i amb mistela que li aporta les notes de dolçor. Madura durant 5 anys seguitn el sistema de soleras, en barriques de 500 litres de roure americà procedents de la criança de vins de la zona de Cádiz.

RECOMENDACIÓ
Prendre ben fred, afegir gel i un tros d'aranja.

PRODUCCIÓ
Edició limitada a 500 ampolles.

PREMIS
Vinari d'Or en la categoria de Vermut Reserva - Premis Vinari 2021
Gran Vinari d'Or al Millor Vermut 2017

Vinari d'Or en la categoria de Vermut Reserva - Premis Vinari 2017

Més Informació

Més Informació
RecomendadoNo
CellerPriorat B&D Lab (Dosdéus)
Ampolla1L
Graduació15 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Vermouth Dos Déus Reserva Única