Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 272

  • Vermouth Padró & Co Blanc Reserva
    10,75 €

    Vermouth Padró & Co Blanc Reserva és un vermut tradicional que es complementa amb els aromes cítrics mediterranis tan propis de l'entorn com ja es feia antigament. Un vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.

  • Vermouth Padró & Co Negre Amarg
    17,90 €

    Vermouth Padró & Co Negre Amarg és un vermut tradicional, pero amb un toc especial per acompanyar-te en altres espais i moments de la teva vida: per després de la feina, una copa amb la teva parella, amics, un còctel amb estil... Un vermut mediterràni, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.

  • Vermouth Padró & Co Negre Reserva Especial
    13,75 €
    5

    Vermouth Padró & Co Negre Reserva Especial és un vermut tradicional elaborat amb un vi de licor dolç d'estil Tarragona Clàssic. Vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.

  • Vermut Myrrha Negre
    5,95 €

    Vermut Myrrha Negre és un vermut que es caracteritza pel contrast de la seva delicada dolçor amb un peculiar sabor amarg. Aromàticament expressa la fusió d'aromes cítrics, de fruits secs, espècies orientals i herbes d'alta muntanya.

  • Vermut Myrrha Reserva
    9,50 €

    Vermut Myrrha Reserva es un vermut que su esencia nace de la combinación de hierbas aromáticas, en su mayoría de origen alpino, con los conocidos vinos blancos de la zona de Tarragona.

  • Ron Bumbu
    34,95 €
    5

    Ron Bumbu és un rom especiat de Barbados que es basa en la recepta original creada pels mariners de les Antillas del segle XVI. És un rom envellit 15 anys en barrils que han tingut en el seu interior bourbon, un rom de molta qualitat pensat per prendre sol o amb gel. Se'ns presenta molt aromàtic i de cos mitjà.

  • Ron Don Papa estuchado
    33,95 €
    Sense estoc

    Rom Don Papa és un rom Premium elaborat en petites partides a l'Illa Negros Occidental a Filipines coneguda per la gran qualitat de la canya de sucre. Lleuger i afruitat d'olfacte, i suau i delicat en boca és un gran licor. 

  • Harbour Gin
    25,50 €
    5

    Harbour Gin és una ginebra Distilled Gin que neix fruit de la passió de Daniel Casas per la navegació, el mar, la coctelería i la riquesa d'una terra única i màgica com és el Delta de l'Ebre. Aquesta ginebra és capaç de fusionar tot això en aquest líquid fresc i suau, elaborat 100% amb elements naturals de la terra i el mar.

  • Bag in box 5L Vermut Myrrha Vermell
    25,50 €

    Vermut Myrrha Negre és un vermut que es caracteritza pel contrast de la seva delicada dolçor amb un peculiar sabor amarg. Aromàticament expressa la fusió d'aromes cítrics, de fruits secs, espècies orientals i herbes d'alta muntanya.

  • Citadelle Gin
    26,95 €

    Citadelle Gin és tècnicament una London Gin encara que el mètode empleat per produir-la és més complexe de lo habitual. És una ginebra pura sense sucres afegits elaborada amb 18 botànics i una base de ginebre.

  • Vermouth La Madre

    Vermouth La Madre és un vermut que s'elabora amb una selecció única de botànics de la qual s'obté "l'essència" que posteriorment, s'acobla amb un vi blanc acuradament seleccionat. Vermouth aromàtic, suau i agradable.

  • Vermut Cori

    Vermut Cori és un vermut negre elaborat per la casa el Museu del Vermut en col·laboració amb Vermuts Miró. Caracteritzat per un punt de dolçor molt marcat que matisa amb un regust amarg.

  • Vermut de Reus Iris Dorado 1l
    5,25 €
    5

    Vermut de Muller Iris Dorado és un vermut elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la fórmula tradicional, que durant dècades li ha donat el seu sabor i aroma característics. Aroma molt perfumat i persistent mentre que en boca és intens, dolç i net.

  • Vermut Rofes Antic Reserva litro
    11,35 €

    Vermut Rofes Antic Reserva és un vermut negre molt potent i el més especial elaborat per les Bodegues Rofes. Sabor i aroma més potent gràcies a la doble maceració que es fa amb les herbes aromàtiques i al seu envelliment en barriques.

  • Vermouth Yzaguirre 1884 Edició Limitada
    28,90 €

    Vermouth Yzaguirre 1884 Edició Limitada és un vermut negre d'alta qualitat degut al seu llarg procés d'elaboració i el toc obtingut pel seu envelliment en petites barriques de roure antic que li dóna molta consistència i un sabor especial. En boca trobem notes de fusta, herbes i espècies. 

  • Vermut Lustau Vermell
    12,95 €

    Vermut Lustau Vermell és un vermut que segueix la recepta de la casa amb els vins de Lustau, el donzell, la genciana, el coriandre i la taronja enriqueixen la personalitat d'aquest vermut de Jerez. Aromas dolços mentre que en boca és saborós i equilibrat.

  • Brandy Peinado 10
    22,75 €

    Peinado 20 anys és un brandy solera Gran Reserva produït a Tomelloso que neix al 1820. En ell s'ajunten tradició i qualitat en harmonia. És un brandy elaborat amb els aiguardents vínics de graduació alcohòlica inferior a 70ºC, anomenats holandes. És rodó, suau i complexe.

  • Brandy Peinado 12
    Special Price 39,95 € Regular Price 42,50 € Estalvi 6%

    Peinado 20 anys és un brandy solera Gran Reserva produït a Tomelloso que neix al 1820. En ell s'ajunten tradició i qualitat en harmonia. És un brandy elaborat amb els aiguardents vínics de graduació alcohòlica inferior a 70ºC, anomenats holandes. És rodó, suau i complexe.

  • Caixa de fusta Vermouth Padró & Co (4bot.)
    68,00 €

    Caixa de fusta Vermouth Padró&Co per quatre ampolles inspirada en les antigues caixes de transport de vi retornables que s'utilitzava en la bodega Padró en l'any 1960. En aquesta caixa de fusta podreu coleccionar 4 ampolles de vermouth de diferents tipus, una presentació ideal per regalar o per que gaudiu dels millors vermouths de la zona de Bràfim. Contingut de la caixa:

    1 ampolla de Padró&Co Blanc Reserva
    1 ampolla de Padró&Co Negre Clàssic
    1 ampolla de Padró&Co Daurat Amarg Suau
    1 ampolla de Padró&Co Reserva Especial

  • Lo Flamenk Crema de Mandarina
    9,90 €

    Lo Flamenk Crema de Mandarina és una crema suau, dolça i refrescant de mandarina. Ideal per prendre ben freda sola o acompanyada de gel. (Conté derivats làctics)

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating