Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 272

  • Ginebra 7 Set de Gin
    20,50 €

    Ginebra 7 Set de Gin es una ginebra fresca y suave, ambientada en la bonita región de Cataluña. Una ginebra elaborada meticulosamente con siete botánicos y una destilación artesanal. Es la ginebra perfecta para cualquier ocasión ya que proporciona una armonía de sabores que equilibra perfectamente lo clásico y lo moderno. ¿Te la vas a perder?

  • Miniatura - Botellin Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva 10cl
    2,35 €

    Miniatura Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva es un botellín de 10cl para disfrutar en formato individual de la dosis exacta para saborear el auténtico vermut de Reus en un aperitivo o para realizar los combinados ideales. Es uno de los mejores vermuts que podras degustar.

    Premio VINARI ORO 2015 y Premio CINVE ORO 2014.

    Medidas: 16 cm de altura x 4 cm de diámetro

     

  • Vermut Miró Rosé
    7,25 €

    Vermut Miró Rosé es el nuevo vermouth rosado de Vermuts Miró elaborado con más de 48 botánicos. Éste es un vermouth evolucionado para tomar entre horas en formato de copa larga o cocktail. Tiene un carácter especial y muy fresco. Anímate a  hacer la combinación perfecta: 50% Miró Rosé y 50% Tónica y disfrutar del momento.

    Gluten Free - Vegano

  • Vermut Miró Rojo 75cl
    Special Price 4,95 € Regular Price 5,50 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Rojo es un vermú rojo, el auténtico vermut de Reus conocido por todo el mundo. Siempre siguiendo la receta familiar mejor guardada a lo largo de los años que le hace inimitable por su exquisito sabor único. Inconfundibles aromas y en boca sutilmente dulce con un ligero toque amargo.

    FORMATO BOTELLA 75cl

  • Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo es un vermut elaborado por Priorat B&D Lab en la localidad de Bellmunt del Priorat, corazón de la celestial y bella Priorat.  Es un vermouth complejo y con un inusual toque ahumado que quien lo prueba queda totalmente fascinado.

  • Vermut Estones PX
    19,80 €

    Vermut Estones PX un vermut rojo muy singular elaborado con uva Pedro Ximénez que viene de la mano de Vins de Mas el Sersal debajo de una receta muy golosa con la combinación de botánicos que maceran el Pedro Ximénez y que aportan al vermut de Estones una personalidad propia. Un vermut realmente sorprendente que no se te puede explicar, debes probar.

    Medalla de Oro - Premis Vinari 2023

  • Vermut Les Cousins Donzell
    11,50 €

    Vermut Les Cousins Donzell es un vermut con base de vino rosado que sorprende por su vuelta a lo orígenes pero con un guiño de modernidad. Es un vino aromatizado, de sabor refinado y elegante que no debes dejar de probar.

  • Whisky Yamazaki 12 Anys
    165,00 €

    Whisky Yamazaki 12 años és el single malt més emblemàtic de Suntory. Whisky amb grans aromes fruiters i a fusta de mizunara.

  • Caixa regal 2 miniaturas Panizo
    4,50 €
    Sense estoc

    Preciós detall per bodes, bateigs, caomunions i qualsevol altre tipus d'esdeveniment compost per dues miniatures de Panizo (Licor d'Herbes i Aiguardent d'Orujo) amb el que sorprendre als teus convidats.

    Estoig amb ansa encunyada i finestra on poder ensenyar els productes que es troben al seu interior.
    Disponible en color Kraft (color marró/cartró).

    Mesures: 11'5x8'5x4 cm

  • Baileys Original Irish Cream
    14,25 €

    Baileys Original Irish Cream es la combinación más dulce de whisky y licores irlandeses, nata irlandesa e intensos aromas de chocolate y vainilla. En definitiva, una auténtica delicia que se puede tomar solo con hielo, crear cócteles, sobre helados...

  • Limoncello Guappo della Costiera
    9,80 €

    Limoncello Guappo della Costiera és un licor típic de la regió de Campania fresc i de fort sabor que s'obté per la infusió de pell de llimona en alcohol pur i aromes naturals. Un digestiu excel·lent que no has de deixar de tastar.

  • Vermouth Dos Déus Reserva Única
    25,50 €
    Sense estoc

    Dos Déus Reserva Única és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona amb soleras petites, majoritariament de 5 anys d'edat, i envellit en botes de roure americà de la zona de Cádiz. És un vermouth que destaca per la seva intensitat aromàtica, notes amargues entrellaçades amb una dolçor suau i integrada. Premi Gran Vinari d'Or al Millor  Vermut 2017.

  • Vermouth Dos Déus Estrellas Constelación
    13,65 €

    Dos Déus Estrelles és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona. Aquest vermouth uneix la cultura clàssica amb la contemporànea, lo tradicional amb lo modern, velles receptes amb nous conceptes ja que s'elabora amb un 80% de vermouth reserva i un 20% de vermouth madurat durant 1 any en barriques seguint el sistema de soleres.

  • Vermut Rojo Fot-li Reus
    9,90 €

    Fot-li és un deliciós vermut negre elaborat amb raïm blanc, principalement de garnatxa blanca, i macerat amb 19 plantes aromàtiques seguint la tradició del famós vermut de Reus.

  • Vermut Bertsolari

    Bertsolari és un vi aromatitzat preparat a base de vi, sucre, alcohol i una maceració de diferents botànics on destaca l'artesania, donant com a resultat un característic sabor dolç, amarc i aromàtic, tan apreciat per prendre en cóctel o en aperitiu. Un vermut mediterrani, natural i autèntic.

  • Vermut de Muller Reserva
    5

    De Muller Reserva és un vermut elaborat de forma artesanal. Clàssic aperitiu amb el peculiar sabor que caracteritza el tradicional vermut de Reus. Ideal per a qualsevol aperitiu.

  • Brandy Peinado 20
    69,50 €
    Sense estoc

    Peinado 20 anys és un brandy solera Gran Reserva produït a Tomelloso que neix al 1820. En ell s'ajunten tradició i qualitat en harmonia. És un brandy elaborat amb els aiguardents vínics de graduació alcohòlica inferior a 70ºC, anomenats holandes. És rodó, suau i complexe.

  • Ron Legendario Elixir
    15,50 €

    Ron Legendario Elixir és un beguda única en essència i sabor que ens recorda a l'illa de Cuba. Aroma delicadament profund i dolç al beure amb un bouquet molt especial.

  • Ron Matusalem Añejo
    13,85 €

    Ron Matusalem Añejo és una barreha dels millors rons anyencs utilitzant el mètode de Solera. És un deliciós i refinat ron de la República Dominicana. Aromes delicats i paladar suau.

  • Vermouth Padró & Co Negre Clàssic
    9,95 €

    Vermouth Padró & Co Negre Clàssic és un vermut tradicional que evoca aromes herbacis i medicinals del passat. Vermut molt expressiu amb boca cremosa i fresca. Vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.

Page
Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating