Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 77

Comprant per
  • Miniatura - Botellin Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva 10cl
    2,35 €

    Miniatura Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva es un botellín de 10cl para disfrutar en formato individual de la dosis exacta para saborear el auténtico vermut de Reus en un aperitivo o para realizar los combinados ideales. Es uno de los mejores vermuts que podras degustar.

    Premio VINARI ORO 2015 y Premio CINVE ORO 2014.

    Medidas: 16 cm de altura x 4 cm de diámetro

     

  • Vermut Miró Rosé
    7,25 €

    Vermut Miró Rosé es el nuevo vermouth rosado de Vermuts Miró elaborado con más de 48 botánicos. Éste es un vermouth evolucionado para tomar entre horas en formato de copa larga o cocktail. Tiene un carácter especial y muy fresco. Anímate a  hacer la combinación perfecta: 50% Miró Rosé y 50% Tónica y disfrutar del momento.

    Gluten Free - Vegano

  • Vermut Miró Rojo 75cl
    Special Price 4,95 € Regular Price 5,50 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Rojo es un vermú rojo, el auténtico vermut de Reus conocido por todo el mundo. Siempre siguiendo la receta familiar mejor guardada a lo largo de los años que le hace inimitable por su exquisito sabor único. Inconfundibles aromas y en boca sutilmente dulce con un ligero toque amargo.

    FORMATO BOTELLA 75cl

  • Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo es un vermut elaborado por Priorat B&D Lab en la localidad de Bellmunt del Priorat, corazón de la celestial y bella Priorat.  Es un vermouth complejo y con un inusual toque ahumado que quien lo prueba queda totalmente fascinado.

  • Vermut Estones PX
    19,80 €

    Vermut Estones PX un vermut rojo muy singular elaborado con uva Pedro Ximénez que viene de la mano de Vins de Mas el Sersal debajo de una receta muy golosa con la combinación de botánicos que maceran el Pedro Ximénez y que aportan al vermut de Estones una personalidad propia. Un vermut realmente sorprendente que no se te puede explicar, debes probar.

    Medalla de Oro - Premis Vinari 2023

  • Vermut Les Cousins Donzell
    11,50 €

    Vermut Les Cousins Donzell es un vermut con base de vino rosado que sorprende por su vuelta a lo orígenes pero con un guiño de modernidad. Es un vino aromatizado, de sabor refinado y elegante que no debes dejar de probar.

  • Vermut Rofes Negre 1L
    7,90 €

    Vermut Rofes és un vermut negre amb més de cent anys de tradició familiar i camí de la cinquena genereació. Extraordinària qualitat, aroma delicat i dolç amargor.

  • Vermut Iris Negre
    4.35

    El Vermouth Iris ha estat elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la fórmula tradicional, que durant dècades li ha donat aquest sabor i aroma característics. 

  • Vermut El Bandarra
    9,95 €

    El Bandarra és un vermut artesà suau amb sensacions amargants, elaborat amb Xarel·lo i Macabeu. Entrada suau i llaminera en boca que et deixa amb ganes de més. Presentat en ampolla tipus gaseosa.

  • Bag in box Vermouth Miró Casero 5lts

    Bag in box Vermouth Miró conté 5 litres de l'autèntic vermut de Reus. Elaborat a base de vins de primera qualitat i plantes aromàtiques, totalment naturals, escollides curosament de la zona mediterranea. Una maceració marcada i elegant, que el fan lleugerament balsàmic.

  • Vermut Miró Reserva rojo Etiqueta Negra

    El Miró Reserva "Etiqueta Negra" s'elabora segons l'antifa fórmula de la família Miró, criat pel mètode de "soleres" i envasat després d'un llarg procés d'envelliment de 12 mesos en barriques de roure. Els seus tocs de fusta i espècies es suavitzen amb la frescor de les herbes naturals. En boca és més complex i amb caràcter. Premi Bronze en la categoria de Vermuts Reserva - Premis Vinaris dels Vermuts Catalans.

  • Vermouth Olave Negre
    6,95 €

    Vermouth Olave Negre és un vermut elaborat seguint els mètodes tradicionals utilitzant més de 80 plantes aromàtiques que es deixen macerar per posteriorment passar a les barriques de roure. Un vermut amb molta personalitat olfactiva i de bona intensitat en boca.

    ¡COMPRA 3 VERMUT OLAVE I DE REGAL 2 GOTS!
    *fins a final d'existències

  • Vermut Mercadal Negre 1L

    Vermut Mercadal Negre és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de vidre.

  • Vermut Blanco de Falset
    8,25 €

    Vermut Taronja de Falset s'elabora amb Garnatxa Blanca i Macabeu. És un vermut que és pura artesania, amb la recepta original de 1912 la mateixa que utilitzaven els seus antepassats. Té els aromes mediterranis i el sabor de sempre per això té un lloc reservat en l'aperitiu dels seus clients fidels, a que estas esperant per tastar-lo?

  • Vermut Negre de Falset
    8,25 €

    Vermut Negre de Falset es segueix elaborant des de fa més de 100 anys amb la mateixa recepta. Segueixen confiant en la garnatxa i la carinyena, en la selecció d'herbes aromàtiques i en les històriques bòtes de la bodega.

  • Miniatura Vermut Miró Negre
    1,65 €
    Sense estoc

    Mini Vermouth Miró Negre, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Miniatura Vermut Miró Blanc
    1,65 €

    Mini Vermouth Miró Blanc, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Blanc
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Blanc està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Negre
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Negre està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Giniris Vermouth & Gin Premium
    15,50 €

    Vermouth Giniris, es un innovador vermut de la bodega De Muller.

    Su peculiar sabor se consigue mediante una maceración de enebro durante 3 meses  en barricas de roble Francés. Incorporando esta esencia de ginebra a la mezcla artesanal de las hierbas, raíces y flores que forman la base de todos los vermouths de la casa De Muller.

    ¡El sabor del Vermouh Iris de siempre con infusión de Ginebra, te sorprenderá!

    Disfrútalo como aperitivo o como cocktail

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Rating