Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 272

  • Vermouth Yzaguirre Negre Clàssic
    7,50 €
    5

    Vermouth Yzaguirre Negre Clàssic és un vermut intens, d'estructura aromàtic agradable i molt particular. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

  • Vermouth Yzaguirre Blanc Reserva
    10,50 €

    Vermouth Yzaguirre Blanc Reserva és un vermut molt aromàtic, suau i agradable al paladar. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

  • Vermouth Yzaguirre Blanc Clàssic
    7,50 €

    Vermouth Yzaguirre Blanc Clàssic és un vermut intens, d'estructura aromàtic agradable i molt particular. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

  • Vermouth Yzaguirre Negre Reserva
    10,60 €

    Vermouth Yzaguirre Negre Reserva és un vermut molt aromàtic, suau i agradable al paladar. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

    Premi VINARI ORO 2015 i Premi CINVE ORO 2014.

  • Vermut Miró Negre

    Vermut Miró Negre és un vermut, l'autèntic vermut de Reus conegut per tot el món. Sempre seguint la recepta familiar millor guardada al llarg dels anys que el fa inimitable pel seu exquisit sabor únic. Inconfusibles aromes y en boca subtilment dolç amb un lleuger toc amarg.

    MEDALLA OR PREMIS VINARI 2018 - CATEGORIA DE VERMUTS NEGRES

  • Vermut Miró Blanc
    6,95 €

    Vermut Miró Blanc és un vermut blanc, la barreja perfecta de vi blanc sec com a base amb un toc ensucrat, suau i refinat. Seguint la recepta familiar inimitable pel seu exquisit sabor únic. Suau i refrescant en boca.

  • Vermut Negro Casa Mariol
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,75 € Estalvi 3%

    Vermut Negro Casa Mariol és un vermut elaborat 100% amb Macabeu. Un vermut refrescant i amb una forta personalitat.

  • Vermut Miró Casero Negre 1,5L
    8,45 €

    Vermut Miró Casero Rojo es un vermut negre casero, l'autèntic vermut de Reus conegut per tot el món. Segueix el mètode més tradicional d'elaboración aconseguint un vermut franc, agradable i de prolongada sensació.


  • Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut vermell únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Selección vinos Viaja a la Italia
    66,70 €

    Viaja a la Italia es una selección con la que descubrir los sabores de la Italia desde tu propia copa con algunos de sus vinos y licores. Viajar sin movernos de casa pero con el placer de descubrir lo mejor de ese país. ¿Te animas?

    1 botella Brachetto d'Acqui toso Fiocco di Vite
    1 botella Gran Passione Rosso Veneto
    1 botella Petalo Il Vino dell'Amore
    1 botella Amaro Montenegro Italiano
    1 botella Limoncello Alla Grappa Bottega
    1 botella Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite

  • Imprescindibles Vermut I
    45,60 € Regular Price 50,65 €

    Imprescindibles Vermut I es una selección de 6 vermouths con la que poder hacer un delicioso recorrido por la cuna del vermut, Reus, sorbo a sorbo. Degusta 6 vermuts diferentes y déjate sorprender por cada uno de ellos.

    1 botella de Vermouth Olave Reserva
    1 botella de Vermouth Rofes Rojo
    1 botella de Vermouth De Muller Reserva
    1 botella de Vermouth Fot-li Rojo
    1 botella de Vermouth Cori Negre
    1 botella de Vermouth Yzaguirre Rojo

  • Licor d'Orujo amb Café Panizo
    Sense estoc

    Licor d'Orujo Café Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo macerat durant 3 mesos amb cafè molt natural. Aromes intensos amb marcats records de cafè mentre que en boca ens trobem amb una entrada untuosa, agradable dolçor i final envoltant.

  • Licor d'Orujo amb Llimona Panizo
    Special Price 7,95 € Regular Price 8,50 € Estalvi 6%

    Licor de Orujo Llimon Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent orujo macerat amb llimones trocejades amb escorça. Licor suau, d'entrada suau i amb un marcat sabor cítric. Ideal per prendre sol o amb gel i per utilitzar amb rebosteria.

  • Gin Puerto de Indias Blackberry
    15,50 €

    Puerto de Indias de mora és una ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra única de mora que es suau, fresca i seca alhora.

  • Aiguardent d'Orujo Blanc

    Aiguardent d'Orujo Blanc Panizo és un aiguardent onbtingut mitjançant la destil·lació dels orujos en calderes de coure. Incolor i brillant. Aromes intensos amb records vegetals mentre que en boca es mostra sec amb bona intensitat.

  • Orujo d'Herbes Panizo
    8,60 €

    Orujo d'Herbes Panizo és un licor que s'obté de la maceració de 33 classes diferents d'herbes. Producte tradicional del nort d'Espanya. Licor amb un suau aroma a herbes silvestres, mentolats i cítrics.

    MEDALLA D'OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017
    90 PUNTS GUIA PEÑÍN

  • Ron Cubano Havana Club 7
    22,95 €

    Ron Cubano Havana Club 7 és l'autèntica essència del ron cubà com diu el seu creador. És una barreja de roms excepcionals envellits, cadascun, per 7 anys. És un rom complex que es pot gaudir sol amb ginger ale.

  • Ron Cubano Havana Club Selección de Maestros
    49,50 €

    Ron Cubano Havana Club Selección de Maestros és el resultat de les millors barriques dels cellers mereixedors del segell "Selecció" pels Mestres del Rom Cubà. Un rom suau al paladar, agradable i aromàtic que t'embauca en un viatge per un món de sabors.

  • Alexander Grappa Bianca
    20,50 €

    Alexander Grappa Bianca és una grappa blanca elaborada amb una selecció de raïms procedents de Véneto per la bodega Alexander.

  • Limoncello Alla Grappa Bottega 50cl
    13,25 €

    Limoncello Alla Grappa Bottega és un limoncello de sabor únic  ja que s'elabora amb l'infusió de les pells de la llimona Femminello.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating