Limoncello Alla Grappa Bottega 50cl

En estoc
Graduació 
30 %
Ampolla 
50cl
Codi
8005829514006
Productor
13,25 €

Detalls

Limoncello Alla Grappa Bottega és un limoncello de sabor únic.

NOTA DE CATA
Color groc llimona. En nas, intens aroma a llimones madures mentre que en boca ens trobem amb un sabor suau, ple, dolç i amb lleugeres essències de llimona. 

ELABORACIÓ
Es produeix de la infusió de les pells de la llimona Femminello. Una llimona de gra fi i olis essencials d'alta qualitat. Aquesta varietat de llimona s'anomena així a causa de la fertilitat de la planta que floreix durant tot l'any. És molt sensible al fred però força resistent a les altes temperatures, per aquest motiu permet aprovisionar una producció constant. Les llimones es cultiven de forma natural (sense cap tractament) en zones amb un clima càlid i sec i es recullen en el punt just de maduració, es renten i es pelen a mà, descartant la part blanca (amarga) i seleccionant només les pells grogues, riques en olis essencials. Les pells de les llimones es posen en infusió a l'alcohol durant uns 30 dies. Això permet l'extracció de les substàncies aromàtiques i colorants. Finalment, se separa el líquid de les pells i s'hi afegeix sucre i grappa d'alta qualitat.

CONSUM
És perfecte per aperitius i també un excel·lent after-dinner. Es combina amb gelats, sorbets i amanides de fruita blanca.

Més Informació

Més Informació
Celler Bottega
Ampolla 50cl
Graduació 30 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Limoncello Alla Grappa Bottega 50cl
We found other products you might like!