977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Botes de Pell

Selecció de botes de pell per vi, 100% naturals i de producció artesanal. Botes de vi úniques amb les que poder gaudir del vi amb els amics i la família fora de casa, conservant el vi en unes condicions òptimes i idònies mantenint el seu gust i sabor.

3 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

 • Bota de Pell per a vi 1/2litre

  Bota de Pell per a vi amb capacitat per 1/2 litres. Fabricada 100% artesanalment amb la certificació i el segell PAQ (Producte Artesanal Qualificat) otorgat per la Generalitat de Catalunya que garantitza que l'origen i la naturalesa del producte ha sigut elaborada i fabricada per una empresa artesana.

  Saber més
 • Bota de Pell per a vi 1 litre

  Bota de Pell per a vi amb capacitat per 1 litre. Fabricada 100% artesanalment amb la certificació i el segell PAQ (Producte Artesanal Qualificat) otorgat per la Generalitat de Catalunya que garantitza que l'origen i la naturalesa del producte ha sigut elaborada i fabricada per una empresa artesana.

  Saber més
 • Bota de Pell per a vi 1'5 litres

  Bota de Pell per a vi amb capacitat per 1'5 litres. Fabricada 100% artesanalment amb la certificació i el segell PAQ (Producte Artesanal Qualificat) otorgat per la Generalitat de Catalunya que garantitza que l'origen i la naturalesa del producte ha sigut elaborada i fabricada per una empresa artesana.

  Saber més

3 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X