977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Vins de Vila

Els "Vins de Vila" (Vins de Vila) aprofundeixen en un concepte clàssic en la cultura vinícola: el vi de poble -de village o de commune, com dirien els francesos-, que parteix de la base que a més d'una tipicitat comuna, existeixen diferències reconegudes entre vins elaborats en diferents zones d'una mateixa denominació d'origen. És la primera vegada que a Espanya es va més enllà de les denominacions genèriques o, com a màxim, de les subzones, per donar un reconeixement legal als noms dels seus pobles en l'etiqueta de les ampolles.

Un terrer (conegut a tot el món amb el nom francès de "terroir"), és un terreny amb unes característiques geològiques i geogràfiques pròpies per al cultiu agrícola.

El vi de vila és aquell vi obtingut a partir de raïm procedent de les parcel·les vitivinícoles pertanyents a la Denominació d'Origen Qualificada Priorat i incloses dins d'una mateixa zona de producció o vila.

7 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

7 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X