977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

4 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

 • Les Clivelles de Torroja 2020

  Les Clivelles de Torroja és un vi negre criança 100% Carinyena, procedent de la finca Les Clivelles terres de pissarra i de conreu ecològic.

  Saber més
  15,50 €

 • Destrankis 2014

  Destrankis és un vi negre criança coupage de Garnatxa i Carinyena. Un vi ecològic, ple de fruita i amb una acidesa molt marcada procedent de la garnatxa del Priorat.

  Saber més

 • Pardelasses 2016

  Pardellasses és un vi negre criança de coupage Garnatxa i Carinyena, procedent únicamente de la finca Pardellasses terres de pissarra i conreu ecològic.

  Saber més
  16,35 €

 • Coster de l'Alzina 2014

  Coster de l'Alzina és un vi negre criança 100% Carinyena procedent de vinyes velles. En boca és sedós, ampli i persistent.

  Saber més
  22,95 €

4 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X