977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

VACACIONES  ·  Los pedidos entre l día 14 y 18 de Agosto, se enviarán a partir del día 19

Empordà

12 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

 • Vi Gees Caralluna de Montgrí 2013

  Vi Gees és un vi jove 100% garnatxa amb DO Empordà, de bona acidesa, equilibrat i amb un bon final.

  Saber més
  10,50 €

  Fora d'existència

 • Tocat de l'Ala Blanc

  Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  Saber més
  9,75 €

 • Singulars Garnatxa Blanca

  Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Singulars Garnatxa Roja

  Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Rhodes 2018

  Rhodes és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi aromàtic, fresc i complex. Notes de fruita i roure ben integrat.

  Saber més
  12,50 €

 • Cercium 2018

  Cercium és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon provinents de terrenys aspres i influenciats pel vent del nord. Vi fres i estructurat, amb molt fruita i notes discretes de roure.

  Saber més
  8,25 €

 • Maragda Negre 2021

  Maragda Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. Vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau provinent de raïm molt madur.

  Saber més
  6,85 €

 • Maragda Rosat 2021

  Maragda Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa Negre i Syrah. És un vi afruitat i fresc que destaca per la seva gran bellesa i la seva excepcionalitat. Vi de producció limitada.

  Saber més
  6,85 €

 • Maragda Blanc 2021

  Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.

  Saber més
  6,85 €

 • Còsmic Valentia 2021

  Còsmic Valentia és un vi blanc jove monovarietal, 100% Carinyena blanca, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  Saber més
  19,95 €

 • Còsmic Confiança 2021

  Còsmic Confiança és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  Saber més
  19,95 €

 • Tocat de l'Ala Negre 2018

  Tocat de l'Ala Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Syrah procedents d'una selecció de vinyes velles de diferents municipis de l'Alt Empordà. Vi intens en aromes mentre que en boca ens trobem amb un paladar fi, melós i rodó. Un vi sense complicacions, totalment per gaudir.

  Saber més
  10,50 €

12 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X