Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

View as Graella Llista

2 Articles

per pàgina
Fixar Direcció Descendent
  1. La Cuca de Llum 2019La Cuca de Llum 2019
    La Cuca de Llum 2019
    La Cuca de Llum és un vi negre jove 100% Trepat de vinyes de més de 35 anys cultivades amb el mètode tradicional racional. És un vi molt amable, amb la graduació alcohòlica i l'acidesa molt ben compensades.
  2. El MentiderEl Mentider
    El Mentider
    El Mentider és un vi negre monovarietal: 100% Trepat, amb una criança de 9 mesos en barriques de roure francès. És un vi elaborat amb el fruit de vinyes centenaries situades en Barberà de la Conca. És un vi negre que evoluciona molt bé en copa, agradable, fresc i equilibrat.
View as Graella Llista

2 Articles

per pàgina
Fixar Direcció Descendent