Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

View as Graella Llista

2 Articles

per pàgina
Fixar Direcció Descendent
  1. La Cuca de Llum 2019La Cuca de Llum 2019

    La Cuca de Llum 2019

    Vi negre jove, Succés Vinícola
  2. El MentiderEl Mentider

    El Mentider

    Vi negre criança, Succés Vinícola
View as Graella Llista

2 Articles

per pàgina
Fixar Direcció Descendent