977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Vins

6 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

 • Ritme 2019

  Ritme és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles novles situades en diferents municipis. Un vi que vol mostrar els diferents terroir de la zona. Intensa expressió aromàtica i agradable entrada en boca. Un vi afruitat.

  Saber més
  13,35 €

 • Brao 2016

  Brao és un vi negre criança coupage de les varietats Garnatxa i Carinyena. Expressa la força, el coratge i el valor de les vinyes velles de les que procedeix.

  Saber més

 • Acústic 2019

  Acústic és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles. És un vi pur, essència de vinya. La Garnatxa li aporta finor i feminitat mentre que la Carinyena li aporta color i estructura.

  Saber més
  11,75 €

 • +Ritme Blanc 2018

  +Ritme Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles de diferents zones de la DOQ Priorat amb terreny de licorella. És un vi amb una bona intensitat aromàtica, d'entrada llaminera, recorregut fresc, amb caràcter i final llarg.

  Saber més
  14,75 €

 • Auditori 2016

  Auditori és un vi negre criança 100% Garnacha de vinyes velles. Un vi d'autèntic caràcter Montsant, expressiu i amb molta personalitat. Una simfonia de plaer i profunditat.

  Saber més
  43,90 €

 • Acústic Blanco 2019

  Acústic Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Garnatxa i Pansal procedents de vinyes velles situades en l'entorn de la serra del Montsant. És un vi amb un nas intens, complex i fresc, i amb una entrada en boca envolupant i amplia.

  Saber més
  11,75 €

6 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X