TOT VI fa el salt a l'entorn digital

Els inicis d’aquesta botiga es remunten a l’any 1985, quan els responsables de Celler Sabaté, situat a la Vilella Baixa dins de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, van decidir obrir un establiment a Reus. La història d’aquest celler és la seva garantia, doncs, des de el 1910 es dedica a la producció de vi, olis i olives en les seves propies terres. Gràcies a la relació directa entre Tot vi i Celler Sabaté, Tot vi s’assegura que els millors productes del camp arribin a les prestatgeries de l’establiment, sense cap intermediari i amb la millor qualitat possible.

Tot vi és una empresa totalment familiar que començava venent vi a doll. Actualment amb 28 anys d’història a l’esquena compta amb més de 250 referències de vins i caves, un gran assortit de olis, olives, vinagres i fruits secs. L’experiència i saber fer la situa com una botiga de referència per als amants del vi.

Fruit d’aquesta experiència i la llarga trajectòria, fa sis anys va fer el salt al món virtual estrenant aquesta web.

Les noves Generacions es posen al capdavant

Les noves generacions van agafar les regnes de la botiga, van veure neccesària la incorporació de la botiga al món digital. Totvi.com va nèixer com a complement de la botiga de Reus, per acostar els nostres productes a clients d’arreu de Catalunya i de la resta de l’Estat.

D’aquesta manera l’usuari podrà trobar des d’una selecció dels millors vins del Priorat fins a productes artesans com són l’oli i els fruits secs. La filosofia de l’empresa tant a la botiga física com a la virtual és la mateixa: aconseguir la proximitat amb el client per poder oferir-li un bon tracte i ajustar-nos a la seva necessitat, sempre respectant els ideals que mantenim des de bon principi, oferir sempre productes d’alta qualitat.

 

C/ Roger de Belfort nº 39 - Tel: 977 316 135 - totvi@totvi.com - 43202 Reus (Tarragona) 
Horari: 9:00 - 13:30h | 17:00 - 20:30h

 

Gràcies per confiar en nosaltres,

Jaume Sabaté


Ver mapa más grande