Neudorf Moutere Pinot Noir 2017

Producte sota comanda, plaç fins sortida de la botiga: 4 dies
Tipus de vi 
Vi negre criança
Graduació 
14 %
DO 
Nelson
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
16º
Varietats 
Pinot Noir
Codi
neudorfpinot
Productor
Descripció

Neudorf Moutere Pinot Noir és un vi negre monovarietal, 100% Pinot Noir elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes a fruita vermella barrejats amb tonalitats terrosses, espècies i notes de fusta. En boca és un ric i suculent, molt ben estructurat i de final llarg.

Puntuat amb 96 punts per Nick Stock i 97 punts per Michael Cooper.

55,60 €

Neudorf Moutere Pinot Noir és un vi negre monovarietal, 100% Pinot Noir elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson.

VINIFICACIÓ
El raïm es recol·lecta de dues vinyes, una vegada es recull a mà es transporta a la bodega on es procedeix al seu despalillat. Fermentació amb llevats naturals en petits lots a temperatura controlada a 32ºC en tancs oberts amb tres bazuqueijos diaris. El vi després d'una maceració prolongada per optimitzar els tanins extrets, posteriorment es deixa envellir. El vi pasa finalment per una fermentació malolactica durant quatre mesos sobre les seves lies en dipósits d'acer inoxidable abans del seu embotellament sense clarificar ni filtrar.

NOTA DE CATA
Color fosc rubí. Aromes a fruita vermella, cirera, pruna, esbarzer, barrejats amb tonalitats terrosses suaus, un toc de regalèssia i les seductores notes que li aporta la fusta. Al paladar és un vi ric i suculent, d'acidesa suau, tanins fins, ben estructurat per portarnos a un final llarg i suculent.

CRIANÇA
Envelliment durant 12 mesos en barriques de roure francès de les quals un 22% són noves per afegir complexitat.

CONSELL
Ideal per beure en el moment encara que la seva permanència en ampolla durant al menys vuit anys més li afinar amb el pas del temps.

PREMIS
Puntuat amb 96 punts per Nick Stock i 97 punts per Michael Cooper.

Més Informació
RecomendadoNo
CellerNeudorf
DONelson
Tipus de viVi negre criança
VarietatsPinot Noir
Ampolla75cl
Graduació14 %
Tº de Servei16º
0
Rating:
0% of 100
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:Neudorf Moutere Pinot Noir 2017
Your Rating

Informació de transport i despeses de lliurament


Despeses d'enviament per Catalunya i Península

AmpollesPreu Catalunya
(IVA Inclòs)
Preu Península
(IVA Inclòs)
Plaç d'entrega
1 - 6 bot.7,50 €7,95 €48 hrs
7 - 12 bot.9,95 €10,95 €48 hrs
13 - 18 bot.11,95 €13,95 €48 hrs
19 - 24 bot.12,95 €15,95 €48 hrs
25 - 30 bot.15,00 €18,95 €48 hrs

Veure més preus i destins de la penínsua >

Llocs de lliurament i condicions

Regió Catalunya i Península Espanyola: Lliurem la seva comanda a tota la península, Ïlles Balears, Ïlles Canàries, Ceuta i Melilla.

 

Unió Europea: Lliurem la seva comanda als següents països: Alemanya, Austria, Bèlgica, Holanda, Luxemburg, Dinamarca, Finlàndia, França, Grècia, Irlanda, Italia, Regne Unit, Portugal, Suècia, Noruega, Suïssa.

 

Veure taula de preus per aquests països>


Els preus del transport inclouen el transport fins al seu destí, l'assegurança contra trencament d'am`polles o pèrdua i l'IVA.

Si durant el transport hi hagués alguna ampolla trencada, farem les gestions per recuperar la comanda i tornar a enviar-li tots els productes.